Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
krystekw2 +19
#motoryzacja #kredyt
Zastanawiam się nad kupnem Skody.
Samochód warty 118k. Zrobiłem kalkulację kredytu tradycyjnego z wpłatą 0% na 5 lat.
Jak widać na zdjęciu, nagle z 118k kwota kredytu wyszła 132k. Ubezpieczenie koło 4k - rozumiem, ale skąd reszta? Myślałem, że jest to kwestia prowizji ale korzystając z jakiegoś internetowego kalkulatora otrzymałem dokładną ratę (co do grosza) dopiero po wpisaniu 10k prowizji jako dodatkowej opłaty. Odsetki to jakieś 40k.
Z tego wychodzi,
Zastanawiam się nad kupnem Skody.
Samochód warty 118k. Zrobiłem kalkulację kredytu tradycyjnego z wpłatą 0% na 5 lat.
Jak widać na zdjęciu, nagle z 118k kwota kredytu wyszła 132k. Ubezpieczenie koło 4k - rozumiem, ale skąd reszta? Myślałem, że jest to kwestia prowizji ale korzystając z jakiegoś internetowego kalkulatora otrzymałem dokładną ratę (co do grosza) dopiero po wpisaniu 10k prowizji jako dodatkowej opłaty. Odsetki to jakieś 40k.
Z tego wychodzi,
Tak poza tym to witaj w naszych progach :)
Nazywam się Dawid i miło mi Ciebie poznać, a Ty? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Małgorzata, Małgosia strasznie słodkie imię ;3
Zamierzasz tutaj sobie zagrzać miejsce na dłużej?
Mamy tutaj świetną społeczność, więc nie będzie Tobie źle, tylko możesz dostać po główce za tagi, ale to się przyzwyczaisz ;D
no i witamy wśród elity (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
W takim razie Gosiu musisz zapoznać się z naszym FAQ i przestrzegać go, a będziemy żyli w zgodzie :)
http://pastebin.com/aGi0Z4ga
Komentarz usunięty przez autora
@ikumi: Jak czegoś koleżanko nie będziesz wiedziała to pisz na PW, z chęcią pomogę ʕ•ᴥ•ʔ
Spóźniłam się trochę ;D
@BariWykop: Każdy ma Cię na #czarnolisto za podszywanie się pod zeliego więc nie wysilaj się.
Nie odwaliło mi jeszcze żeby się podszywać pod jakiegoś zelikotasa.
Komentarz usunięty przez autora