Wpis z mikrobloga

@psyhatog: Jaki styl w ogóle preferujesz? Kolega wyżej widze już podał wszystkie ulubione marki strit łerowców i prawilnych ziomków. Jeśli chodzi o styl bardziej elegancki, basic, casual to przekopię neta i podrzucę coś od siebie.
@milolosiu: może - nie jestem ekspertem od prania. Zazwyczaj mój proces wygląda tak, że kolor i ciemne piore w niskich temp. (30-40st) 800/1000 obr. Białe w 60 st. 800/1000 obr na jakimś dłuższym programie. Proszków nie używam (ew. do koloru tandill), piore w perwollu + płyn do płukania w stylu E. Wrzucam też zawsze szmatke do łapania kolorów. Największy problem mam z białymi bo bardzo szybko mi szarzeją. Po paru praniach
@psyhatog , @Najkon: Najlepsze będą dla Ciebie marki związane z jeansami jak np. Levis, Wrangler, Pepe Jeans, Big Star, Mustang, Lee. Dlaczego? Pełno tam prócz dobrych gaci fajnych podkoszulków bez nadruków, bluz i kurtek w cenie trochę większej niż takie z Reserved, ale nadrabiają jakością. Często np t-shirty basic są po 2 sztuki sprzedawane, bardziej się opłaca tak kupować. Celuj w to, a jak randkujesz ostatnio też z koszulami to polecam