Wpis z mikrobloga

@Abrakadabror: Szacun. Wiem jak to jest ciężko dobić do 3 odznaki (udało mi się na razie na jednym czołgu - Cromwell). A podbicie do 100% to już wykracza poza moje możliwości percepcji. :) Gratulacje!
  • Odpowiedz
@Abrakadabror: Jestem pod wrażeniem. Przez te 100bitew grałeś na jakim poziomie, ile średnio dmg/bitwę?
Tak się coś wiecej liczy niż średnie dmg?
Które działo?
Jakie proporcje do golda?
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: Bez presji na wyniki cisnę czasem w proporcjach 2:1 i mi gold nie przeszkadza, bo najczesciej smigam medami.

@Abrakadabror: I jeszcze jedno pytanie: najpierw trzaska sie 100dorych bitew, a potem co tydzień gra jedną żeby przeliczyło do aktualnych wyników?

Na T29 rozegralem w sumie 60-70bitew na poziomie 2.5k dmg, ale nawet bez żarówy i oszczędnie sypiąc goldem. 3k średnich wystarczy na 100%?
  • Odpowiedz
@Myrcin-: Ciężko mi powiedzieć ile dokładnie bo nie mogę odnaleźć dokładnych statystyk.Aczkolwiek około 2,5k na bitwę zadanego i miniumum 1,5k po spocie(mam obecnie 472m aktywnego zasięgu widzenia).Plus naprawdę dobra seria bitw.
Działo najlepsze :amunicja 36 ap, 26 apcr i jeden burzący.
Wyposażenie to optyka, dosyłacz, stabilizator + cola i załoga prawie 6 perkowa.

Liczy się ostatnie 100 bitw z 14 dni i sam dmg to mało,spot też jest dobrze punktowany
  • Odpowiedz
@Abrakadabror: To jest wlasnie dziwne, bo liczy sie ostatnie 100bitew i czas rozegrania ostatniej. Po rozegraniu ostatniej klasyfikuje w rankingu, w którym są wszyscy, którzy grali do 14dni wstecz na tym czołgu. Czyli najlepszym rozwiązaniem wydaje się zagranie 100bitew, a potem co tydzień 1bitwę i sprawdzać jak się wskaźnik rusza.
  • Odpowiedz