Aktywne Wpisy
JohnCasey +5
A co sądzicie o sytuacji, w której karakan prowokuje sąsiada do najechania na Polskę, pluje mu w mordę, urządza prowokacje, zaczepia za nogawki, wysyła ciężki sprzęt wojskowy, publicznie i jawnie na forum światowym ciska po tym sąsiedzie i macha szabelką, bo ułańska fantazja go ponosi...
I teraz:
Kto rozsądny i z jakiego #!$%@?@ mać powodu miałby takiemu oszołomowi bronić kraju, kiedy on ze swoimi kumplami Morawieckimi w takiej sytuacji #!$%@?ą odrzutowcem do
I teraz:
Kto rozsądny i z jakiego #!$%@?@ mać powodu miałby takiemu oszołomowi bronić kraju, kiedy on ze swoimi kumplami Morawieckimi w takiej sytuacji #!$%@?ą odrzutowcem do
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jaki interes ma bogaty i bardzo wpływowy jegomość żeby robić wam dobrze za frajer?
A może nie za frajer?
Z góry dziękuję za opinie.
#polityka #kuce #nowoczesnapl #4konserwy #neuropa #korwin
@miki4ever: o dzizas............ :D :D
- Banki zarabiają na dobrobycie swoich klientów (wbrew socjalistycznej propagandzie).
- Rynek obligacji nie ogranicza się do Polski. Zresztą obligacje nie służą jedynie do finansowania długu, ale są też narzędziem polityki monetarnej, więc Polska nigdy nie przestanie ich emitować.
- Polski biznes jest kręgosłupem naszej gospodarki, dzięki temu tajemniczemu "biznesowi" masz co do garnka włożyć. Wzrost konkurencyjności polskich przedsiębiorstw (np poprzez
Oczywiście że nie rozumiem dlatego właśnie zainteresowałem się tą partią i jej fenomenem.
Cieszy mnie że w otoczeniu pana Petru sa takie znakomitości socjaldemokracji rynkowej i ekonomi klinicznego szoku jak Jeffrey Sachs czy znany słowiański socjalfinansista Soros i gospodarki regulowanej jak pan Balcerowicz.
przeklejam pozostałą cześć gdyż nie chcę się powtarzać ale podkreślam jeszcze raz, proponowane przez nich zmiany NIE IDĄ WYSTARCZAJĄCO DALEKO!
Ja na nich nie głosuję bo
Komentarz usunięty przez autora