Wpis z mikrobloga

Mireczki, mam pytanie. Szukam nazwy firmy, która zaopatruje firmy odzieżowe: Carry, House, Cropp.Firma ma w logo psa (a'la buldog) i na metkach jest napisane jedynie carry yng clth (est. 91). Czy zna ktoś namiary bezpośrednie na tę firmę czy sprzedaje odzież nie tylko hurtowo? Nie ukrywam, że jest to jak dotąd bardzo dobra firma dla mnie, ponieważ wiele rzeczy mają w stylu basic, bez żadnych udziwnień, a to dla mnie wielki plus. Koszulki za 20 zł bez nadruku dla mnie sa lepszym wyborem, niż koszulka z nadrukiem za 50 zł ("najlepszym logo na koszulce, jest Twoja klata"). To samo tyczy się bluz, bez napisu na 2 metry "ŻYJ #!$%@?, BO MASZ JEDNO ŻYCIE" po angielsku. :D Z góry dziękuję każdemu za pomoc.
  • 5
@dhMichu: Dzięki. Znałem dwie pierwsze firmy. Trzecia sprzedaje w Polsce? Szukałem, ale nic nie znalazłem, jak masz jakiś namiar, to bardzo proszę o podanie. Nie ukrywam, że zależy mi na firmie, którą wspomniałem, ponieważ nie robia typowej odzieży reklamowej w 2-3 wariantach. Mają różne kroje koszulek, spodni, bluz, koszul, etc. I to sprawia, że są lepszą opcją, niż firmy, które sprzedają odzież reklamową i koszulki typu "americano" z bazaru. :D

@
@Color: Siedzę w tej branży od wielu lat (tak wielu ze LPP sie nikomu nie śniło, a house nazywał się "house of colors") ale nie wiem o czym mówisz. Pozatym niepotrzebne szukasz niewiadomo czego... Odwiedź jakiegos dystrybutora i wybierz sobie jakiegos stedmana jerzeesa czy fruta
@Color: poszukaj w okolicy hurtownię odzieży reklamowej, idź tam i weź sobie do domu katalogi producentów. Mają różne kroje, różne gramatury. Najczęściej robią koszulki z krótkimi, długimi rękawami, bluzy. Ale to już zobaczysz w katalogach.