Aktywne Wpisy
wilkCaly +27
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
źródło: 1000010911
Pobierz
PiccoloColo +83
Mam info z pierwszej ręki. Siora Jacka rozpoznaje, ale nie idzie łatwo, bo twarz zdeformowana.
Niedaleko mnie się krył xD
#jaworek
Niedaleko mnie się krył xD
#jaworek
źródło: temp_file7526178359139076317
Pobierz

#programowanie
Math.sqrt( x ) ;Math.sqrt? Bo to dla mnie brzmi jak pytanie z serii "basic arithmetic plugin for jQuery" P ;Albo troll albo... Boże, istniej i miej nas w swojej opiece!
Obliczanie pierwiastka w AngularJS... a niech mnie szlag...
Ech, a mógł chłopak użyć Reacta i Clojurescriptu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Z każdym rozsądnym frameworkiem czy biblioteką można napisać dobry kod, albo kod kompletnie zły. Nie zależy to aż tak bardzo od użytych narzędzi, jak ludziom niechcącym myśleć samodzielnie może się nieraz wydawać.
Za każdym razem jednak... Nawet jeśli nie będziemy wymagali podstawowej znajomości biblioteki wbudowanej w język, która w tym przypadku jest niemal mikroskopijna, to wypada przynajmniej wiedzieć, w jakim cholernym języku pisze się kod.
Czego niestety nie da się powiedzieć o co poniektórych "programistach jQuery" lub
Tak poza tym to się zgadzam z tym, że niestety cargo cult programming jest zbyt nagminne wśród programistów, stąd z resztą moje odniesienie do tego słynnego SO o dodawaniu liczb w jQuery P ;