Wpis z mikrobloga

Wiesiek na #ps4 wymaga jeszcze wielu poprawek. Nie wiem czy długi czas loadingu po śmierci jest możliwy do skrócenia na konsoli ale powinno się coś z tym zrobić.
Do tego kiedy pierwszy raz spotykamy Priscille w mieście i zaczyna się cutscenka gdzie śpiewa, tragedia. Scenka trwa z parę minut i jest w niej kilka przeskoków kamer na inny kąt. Między tymi przeskokami dosłownie wyłącza się fragment śpiewany i dopiero po chwili załącza się dalsza część pliku ze śpiewem dziewczyny. Strasznie to wygląda.
Praca kamery też jest do dupy bo przy większej ilości wrogów nie widać nic za plecami.

I strasznie mnie wkurza gdy do wykonania jakiejś misji potrzebuje mieć dobrą talie kart żeby wygrać z przeciwnikiem. Przecież te karty to dodatek i może ktoś nie chce się bawić w to.
#wiedzmin3
  • 3
@Nizki: co do Priscilli nie miałem problemu ale zgadzam sie ze loading po smierć to jest śmiech na sali...

Po nowym update jest jeszcze dluzej ale moze teraz kiedy kobieta bedzie siedziec z noga na nogę jej nogi nie beda w sobie a na sobie
@Nizki:@Mika: > co do Priscilli nie miałem problemu

Nie no tu nie chodzi o jakieś mega przeskoki po prostu słychać że są lekkie cięcia :) A loadingi po śmierci to #!$%@? mać parodia. GTA też ma duży otwarty świat a się tak długo nie wczytuje ;)