Migfirefox Migfirefox 14.03.2013, 14:06:28 2 Rysunek radiatora wysłany do firmy, która mi to zrobi. Teraz można zjeść.#finskalampkarowerowa Cronox rsvk
Migfirefox Migfirefox 14.03.2013, 14:15:15 0 @Argetlam: Na razie tylko tą lampkę. Ale zaczynam teraz drugą wersję lampki plus jeszcze jeden projekt.
Argetlam Argetlam 14.03.2013, 14:16:05 0 @Migfirefox: Zaprojektujesz mi naramienny granatnik?Dam plusa.
Argetlam Argetlam 14.03.2013, 14:24:41 0 @Migfirefox: Spoko, oto wskazówki:-ma być w miejscu, gdzie asasyni mają ukryte ostrze-ma być jednostrzałowy-kaliber 40 mm-bhp niekoniecznie, ale jeżeli da się zapewnić...Na kiedy mogę spodziewać się czegoś co anonimowo wyślę do Bumaru? Jeżeli będzie jeszcze istniał.A tak serio, jeżeli to dla mnie wykonasz, to jebne to sobie na ścianę chichocząc jak dziecko.
Migfirefox Migfirefox 14.03.2013, 14:26:17 0 -ma być w miejscu, gdzie asasyni mają ukryte ostrze@Argetlam: To bym musiał przerobić ten drugi projekt tylko.
Argetlam Argetlam 14.03.2013, 14:29:24 0 @Migfirefox: Jak drugi?Aha, i nie musi być obsługiwany jedną ręką. Ale jak coś wymyślisz...Jeśli mnie nie nakręcasz, to zrób z tego cykl, #migfirefoxprojektuje.
Argetlam Argetlam 14.03.2013, 14:35:15 0 @Migfirefox: Ile na to wydasz?Jeżeli to jest tanie, to może wezmę się za inżynierię O.oGdyby materiały były solidne to można by rozesłać części granatnika po firmach, odebrać i złożyć w całość O.o x2#zartujoPokaż spoiler TakPokaż spoiler
Migfirefox Migfirefox 14.03.2013, 14:36:55 0 @Argetlam: Ja to planuję z aluminium/tworzywa zrobić. Tylko ja chcę zrobić ostre ostrze. Praktycznie całkowitą replikę w oparciu o ten mechanizm.
Migfirefox Migfirefox 14.03.2013, 14:42:21 0 @Argetlam: Nie wiem :D Na razie lampka ma najwyższy priorytet. Pobierz źródło: comment_0HHnNFtJM7Km3RyuFimlRLdPW9mfTtKQ.jpg
Argetlam Argetlam 14.03.2013, 14:43:44 0 @Migfirefox: To kiedy mogę truć dupę? :DI podaj nazwę firmy.
Argetlam Argetlam 14.03.2013, 15:05:08 0 @Migfirefox: Z wpisu zrozumiałem, że to co projektujesz wysyłasz do firmy żeby wykonali części. Nadinterpretacja?I co z pierwszym pytaniem? ^^
Migfirefox Migfirefox 14.03.2013, 15:58:27 0 @Argetlam: Truć dupę możesz codziennie od godziny 22 do 6:30 rano. Wtedy zwykle siedzę przy komputerze. A firma to zwykłą firma ślusarska z odpowiednim sprzętem. Jakby co mam dostęp do lepszych maszyn ale to na później zostawiam.
Argetlam Argetlam 14.03.2013, 16:02:07 0 @Migfirefox: I jak wymyślę jakiś praktyczny koncept, to potrafisz go tak rozpisać że zrobi mi to zakład ślusarski?Ale powiedz na kiedy gdzieś tak mogę spodziewać się tego wiekopomnego dzieła :D
#finskalampkarowerowa
Co jeszcze projektujesz?
Zaprojektujesz mi naramienny granatnik?
Dam plusa.
Spoko, oto wskazówki:
-ma być w miejscu, gdzie asasyni mają ukryte ostrze
-ma być jednostrzałowy
-kaliber 40 mm
-bhp niekoniecznie, ale jeżeli da się zapewnić...
Na kiedy mogę spodziewać się czegoś co anonimowo wyślę do Bumaru? Jeżeli będzie jeszcze istniał.
A tak serio, jeżeli to dla mnie wykonasz, to jebne to sobie na ścianę chichocząc jak dziecko.
@Argetlam: To bym musiał przerobić ten drugi projekt tylko.
Jak drugi?
Aha, i nie musi być obsługiwany jedną ręką. Ale jak coś wymyślisz...
Jeśli mnie nie nakręcasz, to zrób z tego cykl, #migfirefoxprojektuje.
Ile na to wydasz?
Jeżeli to jest tanie, to może wezmę się za inżynierię O.o
Gdyby materiały były solidne to można by rozesłać części granatnika po firmach, odebrać i złożyć w całość O.o x2
#zartujo
Tak
A jak koszty?
To kiedy mogę truć dupę? :D
I podaj nazwę firmy.
Komentarz usunięty przez autora
Z wpisu zrozumiałem, że to co projektujesz wysyłasz do firmy żeby wykonali części. Nadinterpretacja?
I co z pierwszym pytaniem? ^^
I jak wymyślę jakiś praktyczny koncept, to potrafisz go tak rozpisać że zrobi mi to zakład ślusarski?
Ale powiedz na kiedy gdzieś tak mogę spodziewać się tego wiekopomnego dzieła :D
"Ukrytego granatnika"