Wpis z mikrobloga

@wspolrzednebiegunowe: Po dziesięciu godzinach spędzonych z Wiedźminem 3 stwierdzam, że od czasów W2 oraz trylogii ME nie grałem w tak rewaluacyjną, wciągającą i rozbudowaną grę pod kątem fabularnym. Czyż nie jest to kwintesencja tego gatunku? Na co Ci ta grafika? Dragon Age:I jest dnem fabularnym, ckliwą historią, ale posiada piękną oprawę. Polecam.
@Nanian: jestes pozytecznym idiota dla cdp, fabula jest spoko co prawda tez przyznam ale sami redzi naobiecywali jak PO w kampani wyborczej na temat grafiki, nawet zapewniali ze grafa bedzie jeszcze lepsza i ze delay spowoduje ze gra bedzie wygladac wszedzie tak samo dobrze, a na premiere ani nie ma optymalizacji ani grafiki... wez pomysl chociaz raz w swoim marnym zyciu...
@corinarh: Jeżeli dla Ciebie stanowi problem, że dla innego gracza liczy się przede wszystkim fabuła, a nie grafika, to powinieneś udać się na leczenie. Każdy ma swoje indywidualne, określone potrzeby. Dorośnij.
@corinarh: Człowieku, mam w życiu poważniejsze sprawy na głowie od rozterek dotyczących tego czy CDPR oszukało graczy. Dla mnie to tylko gra, która zastąpi książkę przez kolejnych kilkadziesiąt wieczorów. Nie potrafisz przyjąć innej postawy niż atakowanie mnie, to lepiej odpuść. Wystarczyły dwie twoje wypowiedzi, aby odpowiednio umiejscowić ksywkę corinarh na gałęzi pt. "odpuść". Także EOT z mojej strony, bo marnujesz mój czas. I tak - lądujesz tam, gdzie powinieneś od razu.
@Nanian: Rownie dobrze by mogli zrobic grafike jak z terisa 2d i tez rozumiem bylbys zadowolony? Taka grafika + 10fps bo po co komu optymalizacja i grafika. Az rece opadaja... A co do innych odzywek to tez bym cie dodal na czarna liste z checia ale juz wielu elokwentow tam wyladowalo i niestety miejsca dla ciebie zabraknie. Szkalowanie drugiego usera karzac mu dorosnac pokazuje jak bardzo chcesz sie dowartosciowac jaki to