Po tym jak już pierwsze emocje opadły zastanawiam się czy afera @RockyRocky z ABW to nie jest podstawiony fake, z którego być może skorzysta Duda w debacie i tym się ośmieszy? Taki odwet za Lisa?
Nie obraź się @RockyRocky, po prostu wszyscy czekamy na dowody.
podstawiony fake, z którego być może skorzysta Duda w debacie i tym się ośmieszy? Taki odwet za Lisa?
No tak, jedna teoria spiskowa (państwo policyjne i abw/sztuma za gierki) upadła, więc trzeba to wytłumaczyć kolejną, byle pasowało do światopoglądu. Wy już nawet nie jesteście pelikanami, które spiski łykają-wyewoluowaliście w autotrofy, które same je sobie tworzą dx Jesteście politycznymi rosiczkami.
@SDammtsg: Ja niczego nie pisałem o państwie policyjnym. Po za tym nie pamiętasz już jak to było z laptopem Latkowskiego? To jest ta wolność? Dlatego takie afery już nie dziwią. W drugim komentarzu napisałem, że być może za daleko poszedłem ze swoimi przemyśleniami i zdaję sobie z tego sprawę. Fanem teorii spiskowych nie jestem.
Tak czy inaczej, człowiek, który przyniósł krzesło na spotkanie z Komorowskim, siedzi obecnie zamknięty w szpitalu psychiatrycznym. Poza tym samo to, że w to wierzymy, świadczy o tym, w jakim stanie znajduje się nasz kraj. Za PiS każdy uwierzyłby w zatrzymanie węglowego magnata. Za PO wszyscy wierzą w zatrzymanie o 6.00 niewinnego człowieka. POWSTRZYMAJMY TYCH GNOJÓW!
@sztukowski: Siedzi zamknięty, bo był poszukiwany listem gończym za kradzież, prowadzenie samochodu pod wpływem alkoholu, zmuszanie świadka do zmiany zeznań oraz oszustwo. W dodatku posługiwał się fałszywymi danymi osobowymi oraz próbował podszywać się za brata.
Nie obraź się @RockyRocky, po prostu wszyscy czekamy na dowody.
#polska #wydarzenia #afera
Komentarz usunięty przez moderatora
No tak, jedna teoria spiskowa (państwo policyjne i abw/sztuma za gierki) upadła, więc trzeba to wytłumaczyć kolejną, byle pasowało do światopoglądu. Wy już nawet nie jesteście pelikanami, które spiski łykają-wyewoluowaliście w autotrofy, które same je sobie tworzą dx Jesteście politycznymi rosiczkami.
nie wszyscy, tylko wykopki dx