Wpis z mikrobloga

Wiesz co? Wystarczy że płacę abonament za jakieś 15 funtów. Dlaczego płacąc za abonament mam jeszcze płacić za aplikację?

@Blazus: nie wiem, moze dlatego, ze tak sobie twóca chce? Nie musisz oglądac polskiej telewizji na wyspach..
ale skoro pieklisz sie o 3 funty jednorazowo placac za ta "przyjemnosc" 15 fuintow co miesiac to cóż ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mephisto4: Czy rozumiesz to że ta telewizja najbardziej mi odpowiada ze względu na jej multiplatformowość? Nie muszę płacić za każdą platformę osobno. Jak jestem gdzieś gdzie nie ma telewizji albo jest zajęta, a mam ochotę sobie obejrzeć meczyk, to odpalam sobie aplikacje w telefonie i jazda.
@Blazus: srodowisko uzytkownikow ios bardzo czesto chetniej placi za aplikacje niz androidowcy (ciekawe dlaczego ;)). Z tego powodu aplikacje na iosie sa drozsze lub platne w przeciwienstwe do google play.
@pieczywowewiadrze: ale ja nie przesadzam, ja cytuje - a sam nie mam problemów z kupowaniem appek (no trochę mam, bo często się nacinam, idealnie by było dla mnie np. polgodzinnego demo, ale to inny temat) - i to jest moim zdaniem smutne, ze taki problem wydac cene zwykle piwa czy dwoch.
@edgar_k: ale tez nie przesadzajmy, jak ja kupuje apke (powiedzmy jakdojade.pl) i nawet jak z niej korzystam raz w meisiacu i to nie dla siebie zazwyczaj (a kupilem 5 lat temu) to wychodzi mi 2,20zł rocznie czyli <1gr dziennie

@pieczywowewiadrze: jestes wyjatkiem