Aktywne Wpisy
Ryneczek +1564
Plusują osoby, które nie mają tatuaży, zobaczymy ilu nas jest. Obserwacja tylko z tego tygodnia; na pobraniu krwi najpierw recepcjonistka z bazgrołem na nadgarstku przechodzącym na palce, pobierający mi krew facet z całym lewym przedramieniem w jakichś rozgwiazdach, APTEKARKA! z czarno-zielonymi kwiatkami wystającymi spod rękawa fartucha więc trudno ocenić długość całego arcydzieła, oraz kurier DPD z jakimiś badylami na szyi. Ciekawe, ilu z tych nieszczęśników za kilka lat zda sobie sprawę z
kyIiejenner +45
kiedys mialam lepszy brzuch ale do wakacji jeszcze sporo sie zmieni
#pilkanozna #kibole
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kara za bójke i niszczenie obiektu - zakaz stadionowy tylko na ligę? Co to #!$%@? jest, zakazy najczęściej daje się na wszyskie mecze danej drużyny i z obowiązkiem stawienia się na komendzie w godzinie meczu
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem że sprzed nieco ponad pół roku, chociaż w skali sprawy to "zaledwie" wielkiej różnicy nie robi. Chociaż jak spojrzeć na daty podanych przykładów z tych jakże "bardziej ucywilizowanych" krajów to chyba jednak ma znaczenie. I wszystkie 3 mają materiały filmowe prezentujące wymienione zdarzenia.
Tl;Dr
Francja - 21 października 2014 - Piłkarz drużyny z Korsyki prowokuje kibiców flagą Korsykańską po zakończeniu meczu. Co uwzględniając że istnieją politycy którzy chcą