Aktywne Wpisy
Alzena +5
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Evie_ +16
#przegryw przypal xd
Ma dać internet dla tableta i ewentualnie jednego telefonu. Internet prawdopodobnie od Aero2, ale jakaś oferta na kartę też byłaby spoko.
#telekomunikacja #komputery #pcmasterrace #tablet #internet #internetmobilny #modem3g #pytaniedoeksperta #pytanie #kiciochpyta #nieznamsie
Play ma dobrą ofertę z modemem - http://www.play.pl/oferta/play-internet/internet-na-karte/starter-router-wifi/
Tylko jeszcze dodam, że jeśli chcesz sprzęt do domu, to daruj sobie takie małe "routery"
@MichaelT128: oferty operatorów przejrzałem już chyba wszystkie. jest bardzo negatywnie do nich nastawionych. nie chcę się wiązać z żadnym