@m__b: A może by tak pousuwać nieaktywne konta z zerowym lub prawie zerowym dorobkiem mające > 3, 4, 5, 6 (do wyboru) lat? Ilekroć próbuję założyć multikonto z fajnym nickiem, to zajęte np. 7 lat temu, aktywność zerowa lub 1 akcja. Wiem, że ich ilość ładnie wygląda w zestawieniach dla reklamodawców itd., no ale nowi naprawdę muszą mieć problem, bo naprawdę "wszystko zajęte". I zupełnie zdrowe Nejmy mają jakieś dziwne nicki, trudne do zapamiętania, przez co dla mnie są Anonami, bo mam lekką postać prozopagnozji (chyba, bo z zapamiętywaniem twarzy mam duże problemy). Zwłaszcza po narkotykach (na receptę). Na innych portalach, przynajmniej dawniej, była to powszechna praktyka. Na współczesnych, bardziej elitarnych, czasem wystarcza rok bez aktywności.
Już nigdy więcej nie spojrzę na wykop tak samo po tym jak zobaczyłem jak ludzie zareagowali na wczorajszy odpał Brauna. Zawsze wiedziałem, że jest tu trochę szurów, wyznawców teorii spiskowych, radykałów, dziwaków, ale nie miałem pojęcia, że jest to na taką skalę (-‸ლ)
Ilekroć próbuję założyć multikonto z fajnym nickiem, to zajęte np. 7 lat temu, aktywność zerowa lub 1 akcja.
Wiem, że ich ilość ładnie wygląda w zestawieniach dla reklamodawców itd., no ale nowi naprawdę muszą mieć problem, bo naprawdę "wszystko zajęte".
I zupełnie zdrowe Nejmy mają jakieś dziwne nicki, trudne do zapamiętania, przez co dla mnie są Anonami, bo mam lekką postać prozopagnozji (chyba, bo z zapamiętywaniem twarzy mam duże problemy). Zwłaszcza po narkotykach (na receptę).
Na innych portalach, przynajmniej dawniej, była to powszechna praktyka. Na współczesnych, bardziej elitarnych, czasem wystarcza rok bez aktywności.
#wykop #mowieconalezy