@konmac: zgadzam się, to zielone gówno jest najgorsze, zwłaszcza że niektórzy nie zwracają na nie uwagi i kroją bez problemu na kanapki, które potem muszę jeść ( ͡°ʖ̯͡°) Ale ja właśnie to zielone nazywam dupką :D
@kopek: dupkę kładziesz ukrojonym do góry - problem solved :P
Najgorsze to są te zielone cholerstwa powrastane głęboko w pomidor - AAARGH, NIENAWIDZĘ! Marzę o dniu gdy dzięki śmiertelnie niebezpiecznym modyfikacjom genetycznym wyhodowane zostaną pomidory bez tego zielonego gówna - niech nawet je podpierają czymś żeby nie spadły z krzaka, gówno mnie obchodzi jak to zrobią.
@kopek: Jednym pociągnięciem noża można oddzielić od skórki. Kładziesz odkrojonym do góry (odwrotnie niż na zdjęciu) i odcinasz skórkę przyciskając nóż do deski.
#oswiadczenie
@TheSjz3: he, he ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kopek: dupkę kładziesz ukrojonym do góry - problem solved :P
Najgorsze to są te zielone cholerstwa powrastane głęboko w pomidor - AAARGH, NIENAWIDZĘ!
Marzę o dniu gdy dzięki śmiertelnie niebezpiecznym modyfikacjom genetycznym wyhodowane zostaną pomidory bez tego zielonego gówna - niech nawet je podpierają czymś żeby nie spadły z krzaka, gówno mnie obchodzi jak to zrobią.
a Żona zajada się tym gónwem, zawsze pyta się:
- gdzie jest dupka od pomidorka?
- wyrzuciłem #!$%@? do kosza!
- ( ͡° ʖ̯ ͡°)