Aktywne Wpisy
inooni +9
" Nie jesteś anonimowy w Internecie " oczywista prawda czy frazes?
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość
rydzniznic +12
Katowice przejmą miejsce Poznania w "TOP 5"
Change my mind
#nieruchomosci #takaprawda #poznan #katowice #polska
Change my mind
#nieruchomosci #takaprawda #poznan #katowice #polska
Nowe fakty
To tak jak twierdzenie "Cóż, smutne jest to, że ci co już wydali osąd, że komorowski jest przeciwko JOWom, pewnie nie widzą, że właśnie składa wniosek o referendum".
@Woku91: ja tylko się wczuwam w kogoś, kto prezentuje pewną teorię. Dla niego i 100 takich zapewnień nie ma żadnego znaczenia, tak jak przeciwnik komora nie wierzy w jego szczerość w trosce o
gościu od wiplera potwierdza słowa wiplera mhm legitne ma sens. Komorowski dba o zdanie obywateli bo jutro zgłosi oczekiwane referendum o JOW i finansowanie partii. To na pewno jego troska o obywatela widziałem jak w TV mówią i Kraśko to potwierdza, a więc się zgadza. Dzięki, że potwierdziłeś. mój głos idzie na prezydenta słuchającego głosu obywateli.
To spoko że twój głos idzie na obecnego prezydenta. Ja nie zamierzam głosować bo nie ma na kogo
nie chce mi się za każdym razem przy głupim żarcie wstawiać emotek
ja tylko się wczuwam w kogoś, kto prezentuje pewną teorię. .
ja rozumiem, że czasem takie rzeczy jak ironia, sarkazm czy rozmawianie o abstrakcjach przerasta no ale bez przesady.
dobra EOT bo to bez sensu