Wpis z mikrobloga

@Woku91: przecież jak masz teorię, że wipler kłamał, to co zrobi zapewnienie jakiegoś nołnejma? Jakie to ma znaczenie, gdy twierdzisz, że ta akcja to robota sztabu i jakiś typ ze sztabu mówi, że nie xd? Ja nie rozumiem.

To tak jak twierdzenie "Cóż, smutne jest to, że ci co już wydali osąd, że komorowski jest przeciwko JOWom, pewnie nie widzą, że właśnie składa wniosek o referendum".
@ediz4: no i jak to zmienia teorię, że Wipler robi dmg kontrol i sobie wymyśla wszystko by zwalić na korwina? Przecież to wg. teorii kolejny umoczony w spisku wiplera o zachowanie czystości sztabu i kolejny dmg kontrol.
@Woku91: ja tylko się wczuwam w kogoś, kto prezentuje pewną teorię. Dla niego i 100 takich zapewnień nie ma żadnego znaczenia, tak jak przeciwnik komora nie wierzy w jego szczerość w trosce o
@zouzosi: Masz ci los. Pewnie. To nie był żaden atak. Taki śmieszek z tego Korwina. Hehe, pujdem do telewizji i zaoram lewaka Kukiza, hehe powiem do czego prowadzom wybory i motłoch to kupi, a wtedy ja zostanę zamordystą i bedem mógł jako zwierzchnik sił zbrojnych wysłać najcięższe działo armii wojska polskiego do szczelania do górników. Niech ten człowiek już się ze swoją bandą #!$%@? ze sztabu nie poniża. Ruch wolnościowy ma
@ediz4: W jakie szkalowanie? Jakiś dowód?

bo gościu to potwierdził

gościu od wiplera potwierdza słowa wiplera mhm legitne ma sens. Komorowski dba o zdanie obywateli bo jutro zgłosi oczekiwane referendum o JOW i finansowanie partii. To na pewno jego troska o obywatela widziałem jak w TV mówią i Kraśko to potwierdza, a więc się zgadza. Dzięki, że potwierdziłeś. mój głos idzie na prezydenta słuchającego głosu obywateli.