Aktywne Wpisy
WaveCreator +359
Dzięki koledze @Skorvez_957_ możemy podziwiać jak się bawił pobożny Polak w młodości (dopóki balonowy nie usunie konta) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpisu
#bekazpisu
snickers111a +922
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Na końcu się zaśmiał, stwierdził żebym se z OC ściągnął i odjechał...
Jak mój Tata jest na spółkę z nim w OC to usuną mu też zniżki?
#patologia #vw #wypadek #kolizja #pytanie #cripexijegoproblemy
@Devastator: To już wiem od dawna. Zniszczył mi już rower (naprawa 500pln), Zrobił mi dziurę petardą w listwie progowej w aucie, wisi mi z 500pln w gotówce, a teraz jeszcze #!$%@?ł mi zderzaki....
Zamiast spłacić mnie to mówi, że nie ma pieniędzy, a znalazłem fotki z aparatu jak na majówce się bawił nad morzem (mieszkam pod Warszawą)...
Wyprowadził się w tym roku w kwietniu i stwierdził na odchodne, że już woli się wyprowadzić niż mnie spłacać. Żenada...
Masz świadka?
Mamę i tego kumpla (jego) nie sądzę żeby mówił prawdę.
@KiciurA: Ciężko go nazwać bratem.
a w sprawie OC ... to tak jak mówią... kwestia czy jest on faktycznie współwłaścicielem...i współubezpieczonym... jeśli tak..no to ojcu zniżki również lecą.... a w jaki sposób to chyba zależy od ubezpieczalni.
Pytanie czy faktycznie w tym przypadku ubezpieczyciel uzna szkodę w ogóle. :\
PS. moja rada, idź i rozpindol coś bratu :)
A posiada On 4 auta także koszty by mu się sporo podniosły.
po 2. porozmawiaj z ojcem, przecież nie on jest winny tylko twój brat dla którego wziął na siebie ubezpieczenie jego auta, więc niech pokutuje.
po 3. najpierw się zorientuj ile szkód z winy Twojego taty było w ostatnich 5 latach z jego OC dlatego, że jeśli będzie to