Wpis z mikrobloga

Mircy, potrzebuje pomocy! postanowiłem wrócić do e-papieroska po dłuższej przerwie i nie mam pojęcia co i jak. Na wstępie dodam że nie ogarniam tych wszystkich specjalistyczno-slangowych określeń, którymi tu czarujecie. Stopień wtajemniczenia nie ten ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wcześniej używałem milda master i dupy nie urywał. Chciałbym też nabyć wszystko w jednym miejscu, nie mam ochoty na zabawę w zbieranie rożnych części po różnych sklepach i aukcjach.
#epapieros #epapierosy
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Baklazan_Jestem: istick to bardzo budżetowe i nienajlepsze rozwiązanie. smok jest #!$%@? już w fazie projektowej także też nie polecam. szukaj jakiegoś boxa 30W może sigelei.
do tego parownik z możliwością robienia własnych grzałek np. kayfun 4.
  • Odpowiedz
@Baklazan_Jestem: w formie walca nie ma sensu zbytnio, nie ma wielu dobrych, elektronicznych modów w tej cenie, a nie wiem czy masz na tyle wiedzy, aby poradzić sobie z modem mechanicznym.
Box jest łatwy i przejrzysty. Najprostsze rozwiązanie to Eleaf Istick 20W i Aspire Nautilus mini - Około 200zł, ale przyjazny sprzęt.
O ile w jakimś sklepie byś wyrwał - szukaj Eleaf Istick 30W i Kanger Subtank Mini, ale pewnie
  • Odpowiedz
Przyznam, że jestem jeszcze bardziej skonfundowany niż przed napisaniem posta ( ͡° ʖ̯ ͡°) kręcenie grzałek hmm , nie wiem czy sprostam, chyba że szanowni Mircy twierdzicie że to o wiele lepsze rozwiązanie?
Z tego co wyczytałem od was i na forach, nie najgorszym wyjściem może
  • Odpowiedz
@dreaper: #!$%@?, istick to najlepsza opcja pod względem cena/możliwość/jakość. Sigelei to już nie jest jakość sama w sobie, na ten temat ma dużo do powiedzenia @jjarik.
  • Odpowiedz
sig mini to dobry box aktualnie zacinający sie fire jest wada na czasie nie tylko u mnie
hb mini maja tez bledy narazie az 3
eleaf jak dla mnie brak zmiany szyko bateri go dyskfalifikuje
leci do mnie kbox wiec nie mam opini na niego
  • Odpowiedz
@dreaper: 50W mają problemy z przyciskiem,ale to też zależy.20 i30W nie słyszałem o problemach sam mam isticka 30W kupiony jako używany i śmiga aż miło bez problemów.
  • Odpowiedz