Wpis z mikrobloga

Może się zbłaźnię ale dostaję #!$%@?. Skąd aplikacja w #android odczytuje jaki #opengl es obsługuje telefon? Apple zaczęło płacić i EA ogranicza SimCity na android wciskając, że telefon ma tylko wersję opengl es 1.0 przez co gra zaczęła wyglądać jak gówno. Jak to zmienić? Idzie to jakoś oszukać? #programowanie (?)
Szewa1990 - Może się zbłaźnię ale dostaję #!$%@?. Skąd aplikacja w #android odczytuje...

źródło: comment_Hkz2pwo9azDr9X3lYJwr9Ai1nhODXUgA.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sylwke3100: jak procesy nie walną jakiejś imby to 2 dni przy normalnym użytkowaniu (2h muzyki dziennie, połączenia , sms troche neta). Z cputunerem na powersave ~4 dni ale odtwarzacz zacina tel, czysty cm bez apek ale ten "linaro-sabermod" trzymał 4 dni, z cputunerem może 6 by było xD
a u Ciebie?
  • Odpowiedz
@sylwke3100: zainstaluj cputuner( trzeba go potem ustawic)i advanced task menager, jak poinstalowalem apki to tez tak mialem ze maks 1 dzien na stockowym cm. Baterie mam niezmieniona. Btw w cpu tuner na profilu "screen on" dalem 1200mhz telefon smiga az milo:) )
  • Odpowiedz
@Tank1991: Task managerów nie polecam bo nie za wiele pomagają a więcej szkodzą.

Ja zauważyłem że mam kiepski zasięg. Testowałem różne modemy i np na stockowym z 4.0.x zasięg był kiepski bateria leciała jak szalona. Teraz jest lepiej bo mam inny modem ale nie ma też zbytniego szału
  • Odpowiedz