@pila_mechaniczna: o tyle przegryw, że Kukiz się pojawił outOfFuckingNowhere. Na jesieni Kukiz będzie miał większe problemy, bo będzie musiał pokazać program.
@pila_mechaniczna: no #!$%@?, a moze oczytaj sie troche i ogarnij, JAK to zrobil? media byly mu cholernie przychylne, chociazby. nie chce mi sie nawet gadac o tym, bo bylo o nim tutaj glosno.
@pila_mechaniczna: lol, przynajmniej nie zostanę nominowany na top klauna wypoka ( ͡°͜ʖ͡°) niech media zaczną propsować wymienionych przeze mnie kandydatów, zamiast śpiewającej chorągiewy, to pogadamy.
@reas0n: skoro taki korwa fajny, to wytłumacz mi, czemu nie siedzi w euroburdelu tylko tu kandyduje? W parlamentarnych zagłosuję na korwin, ale sam ten koleś po prostu nie może być prezydentem.
@czandler_bing: to że mojej emerytury nie będzie to bardzo możliwe (chociaż nie przesądzone), ale dziwię się ludziom którzy chcą by Korwin zabrał emeryturę ludziom z ich rodziny, którzy są w wieku np. 60+ i którym brakuje do niej już niewiele
W piątek jak co 4 lata pakuję się i przylatuje do Polski. Na codzień mieszkam w Niemczech, ale uważam że to mój obowiązek żeby oddać głos w wyborach. Swój głos oddam na #pis uwierzcie mi że nie chcecie tego w Polsce co dzieje się od pewnego czasu w Niemczech #wybory #polityka
#wybory
Komentarz usunięty przez autora
@reas0n: grajek zebrał większe poparcie w 4 miesiące niż przegryw polityczny w 25 lat xD handluj z tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gremlin085: no tak, bo idol kuców ma jakikolwiek program xD
@reas0n: no i co #!$%@? z tego? xD