Tleilaxianin Tleilaxianin 08.03.2013, 12:13:44 2 Wykopki, polećcie jakiś niedrogi program do backupu danych. Powinien on:- Robić obraz dysku systemowego podczas pracy systemu, bez potrzeby bootowania z płyty (nie dotyczy rzecz jasna opcji restore)- Cena do ok ~100 zł.Acronis i Ghost kosztują po 200 zł, a ja nie potrzebuje bajerów, wysyłania tego na serwer, chmur itp. gówien.Tak wiem, że są darmowe. Ale co darmowe to gówniane albo #!$%@? dołączają jakiś spyware.#pytanie #backup Cronox rsvk
uosiu uosiu 08.03.2013, 12:26:59 via Android 2 @Tleilaxianin: jakbyś używał linuksa to nawet cały dysk do tar.gz byś mógł pakować albo rsync robić :-D konto usunięte Niewiasta_obleczona_w_Slonce
Niewiasta_obleczona_w_Slonce Niewiasta_obleczona_w_Slonce 08.03.2013, 12:46:23 0 Komentarz usunięty przez moderatora
- Robić obraz dysku systemowego podczas pracy systemu, bez potrzeby bootowania z płyty (nie dotyczy rzecz jasna opcji restore)
- Cena do ok ~100 zł.
Acronis i Ghost kosztują po 200 zł, a ja nie potrzebuje bajerów, wysyłania tego na serwer, chmur itp. gówien.
Tak wiem, że są darmowe. Ale co darmowe to gówniane albo #!$%@? dołączają jakiś spyware.
#pytanie #backup
Komentarz usunięty przez moderatora