Wpis z mikrobloga

@MtEden: Które konkretnie?

1/ WIARA, RODZINA, WŁASNOŚĆ – to trzy wartości kardynalne, na straży których stać ma głowa państwa i których bezpieczeństwo gwarantować powinna NOWA KONSTYTUCJA.

2/ ŻYCIE ludzkie powinno być chronione na wszystkich etapach istnienia.

3/ WOLNOŚĆ OSOBISTA może być urzędowo ograniczana tylko wyjątkowo – poza wypadkami ewidentnych przestępstw, wyłącznie tam, gdzie w grę wchodzi BEZPIECZEŃSTWO PAŃSTWA.

4/ WOLNOŚĆ GOSPODARCZA winna podlegać szczególnej ochronie. Państwowe kartele i piramidy finansowe należy
@krzysssi33k: Intronizacja, pozbawienie świeckości Państwa Polskiego (jeszcze większa integracja z Kościołem? No chyba nie), jego analiza Star Warsów pokazuje, że wszędzie widzi ubeków, masonów, żydów i czerwonych. Reprezentacyjny jest. Bardzo. Ale gdyby zrezygnował z poglądów dot. wiary - miałby mój głos.
@vakarei: Nie uważa za największe. Sprawdź link, który wysłałem Ci w odpowiedzi na Twój wpis na mikroblogu. Po co kłamiesz? Ale czego można wymagać od osoby, która nie potrafi sama znaleźć wypowiedzi samego Kissingera (Żyda z pochodzenia), którą Braun cytuje na swoich spotkaniach. Pewnie Kissinger też jest niepoważny i źle życzy swoim rodakom.