Mirki, widziałem kiedyś tabelkę z nazwami producentów i hasłami kluczowymi do ich wyszukiwania na #aliexpress, butów sobie chcę poszukać i już nie wiem, jakimi hasłami szukać np. adidasów (╯︵╰,). Ma może ktoś z was ją?
@macowiec: Te listy średnio działają. Jeśli chcesz p--------e buty to Sara i David. Jeśli bluzy, dresy, koszulki to lepiej szukać samemu. "Brand T-Shirt", "brand hoodies" etc. i jedziesz. Pozycja po pozycji. Jak trafisz na to, co cię interesuje, to na dale strony masz "From Other Sellers". Warto pogrzebać.
@en8de: o Sarze wiem, a David? Daj linka proszę. Szukałem sobie Janosków canvas, ale z Nike sara ma tylko Air force, max i roshe wiec lipa. Z adidasami też lipa, superstary, fluxy i to by było na tyle... Z NB też lepiej nie gadać, bo tylko te najpopularniejsze, a ja gustuję w 410/420/430, u chińczyków nie widziałem wcale.
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link