Wpis z mikrobloga

#unity3d #gamedev #funventure

Siemanko ostatnio pokazywałem, Wam nowe logo, a dzisiaj pokaże wam screenshoty z wczorajszych prac.
Kolejne już nie długo, ale może chcecie po-follow'ac ( ͡º ͜ʖ͡º) projekt to tutaj zarzuce linkiem. Nie zapraszam do niego znajomych dlatego ma tylko 4 lajki :) uważam, że kto chce oglądać ten bedzie oglądał prace, przynajmniej nie bedzie sztucznego tłumu :
https://www.facebook.com/AtomicDisaster

Projekt może już wspominalem albo i nie 80 % dochodów z niego przesle fundacji na rzecz dzieci "war-affected". Tyle mogę pomóc przynajmniej, a sam też złapie troche dzięki temu patronatów. Jest to moja praca licencjacka. I nie nie jestem święty mikołaj. I tak musze zrobić tą prace na studia, a komuś innemu może sie przydać zaszczyk gotówki troche bardziej niż mnie dla mnie to dobry wpis na CV i start mojej firmy.

P.S nie wiem jak dodać drugie foto taki ze mnie łomek wiec dodaje link :

FOTO 2
cometa93 - #unity3d #gamedev #FunVenture

Siemanko ostatnio pokazywałem, Wam nowe l...

źródło: comment_p305AZ7tQTX8b1DjRXQHNmQrNKGeuz0X.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
@Breniacz:
hahah klasy AAA, na bank nie będzie webGL strasznie mnie ogranicza. Poza tym w pojedynke nie da rady zrobić mega produkcji. Robie projekt w 2 osoby, kompozytor ( muzyka musi być sroga ), grafike i programming, scenariusz ja.
  • Odpowiedz
@cometa93: a nie chciałbyś jakiegoś "niedzielnego" grafika? Bo często wieczorami mi się nudzi, a chętnie bym coś (dla kogoś) porobił. "niedzielnego" - w sensie, że nie będę napierdzielał od rana do wieczora, bo pracuję i mam swoje sprawy, ale w wolnych chwilach coś bym się postarał. Plus liczę na jakieś wsparcie merytoryczne, żeby się trochę rozwinąć :)
  • Odpowiedz
@dabdanek: Cześć , słuchaj będę miał sporo grafiki ale musiałbym looknąć na twoje jakieś portfolio, niestety chce dla tego projektu zrobić spory rozgłos i musi być stylistycznie utrzymane razem. Natomiast mam pomysł na połączenie dwóch styli róznych ( w grze przewiduje poboczne scenariusze dla postaci interaktywnych) podeślij coś, zawsze można coś pokminić i coś znaleźc do roboty :)
  • Odpowiedz
@cometa93: liczę na jakieś fajne easter eggi @.@
Sam zacząłem się bawić Unity3D ale kusi mnie żeby po maturach obczaić sobie UnrealEngine. Pewnie i tak niewiele zdziałam bo grafika to dla mnie czarna magia : D
  • Odpowiedz
@Breniacz: Haha myslalem juz o tym, Mam jeden pomysl ale nie jestem pewny, czy dla gierki w ktorej wieksza czesc idzie charytatywnie wypada cos takiego robic.

Zobaczymy jeszcze, ale dzieki za pomysl.

Co do Unreal i Unity to staja sie one coraz blizsze sobie Unity jest w stanie osiagnac juz podobne efekty. Lecz wspiera wiecek platform dlatego js jestem za Unity uczysz sie raz a wykonujesz na wszystko. Unreal dzieki c++
  • Odpowiedz