Widzę, że Mirko tym zaspamowane, no to spróbowałem. Nie sądziłem, że tyle pytań, no i nie myślałem nad odpowiedziami. Jest nadzieja, czy mam zamawiać kaftan? Twój wynik Aspi: 108 na 200 Twój wynik neurotypowy (nieautystyczny): 97 na 200 Wygląda na to, że masz cechy zarówno Aspie, jak i neurotypowe
#aspiequiz #aspie Edyta: nie myślałem nad odpowiedziami, w sensie szybko odpowiadałem, bo lubię tylko pytania tak/nie, a jak już są bardziej/mniej to zaczynają się wątpliwości
@FrasierCrane: z zasadny nie powinieneś zastanawiać się nad odpowiedziami na te pytania bo może to zafałszować wynik. Diagnoza nie jest jednoznaczna, możliwe wystąpienie objawów #!$%@?, ale to nic pewnego, a jesli już, to o lekkim nasileniu.
: z zasadny nie powinieneś zastanawiać się nad odpowiedziami na te pytania bo może to zafałszować wynik
@tomekwl3: Właśnie ja się zatanawiam, czy to nie jest objaw czegoś. To nie było tak, że odpowiadałem od czapy zupełnie, tylko ja zawsze tak miałem, że dla mnie jednoznaczne były zerojedynkowe odpowiedzi... Stąd też, gdy tu nie byłem czegoś pewien na bardzo, to dawałem trochę (czyli 1). Na pewno nie było zafałszowania w TAK/NIE
Twój wynik Aspi: 108 na 200
Twój wynik neurotypowy (nieautystyczny): 97 na 200
Wygląda na to, że masz cechy zarówno Aspie, jak i neurotypowe
#aspiequiz #aspie
Edyta: nie myślałem nad odpowiedziami, w sensie szybko odpowiadałem, bo lubię tylko pytania tak/nie, a jak już są bardziej/mniej to zaczynają się wątpliwości
Za to ja mam przerąbane
@tomekwl3: Właśnie ja się zatanawiam, czy to nie jest objaw czegoś. To nie było tak, że odpowiadałem od czapy zupełnie, tylko ja zawsze tak miałem, że dla mnie jednoznaczne były zerojedynkowe odpowiedzi... Stąd też, gdy tu nie byłem czegoś pewien na bardzo, to dawałem trochę (czyli 1).
Na pewno nie było zafałszowania w TAK/NIE