Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści NSFW
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
#banki #bank #aliexpress #kontobankowe #studbaza
@deagon: no 6zł za używanie karty debetowej w ekonto, chyba, że zrobisz opłaty kartą za min. 400zł
A co nie tak z Alior Kantorem? To chyba nie to samo co T-Mobile?
Jak zakładałem Alior Kantor, konta walutowe z osobnymi IBAN-ami zakładało się tam paroma kliknięciami. Można było zamówić kartę -- z darmową płatnością. Spready na wymianę waluty pomiędzy walutami były niskie -- co najwyżej po parę małych groszy w przypadku funta.
Ja się przeniosłem do najtańszego kantoru https://liderwalut.pl/?a_aid=kantor
Uciekasz dla zasady?
Komentarz usunięty przez moderatora
@czamarek: Ale przecież w w liderze walut wydanie karty też jest płatne chyba? nie czasem 15 zł?
A w tmobile można jeszcze do końca maja wyrabiać za darmo i to chyba nie na 3 lata, tylko na 4 lata dają kartę (mi dali miesiąc temu ważną do
@eshabe: dobrze, że powiedziałeś, to muszę bardziej przeanalizować sytuację pod siebie. Wpływów miesięcznych takich niestety nie mam, konto studenckie też fajna opcja, tylko za 2 lata bym musiał znów szukać inną ofertę, a nie chcę zmieniać co chwile banki
@paxorc: 2 lata to na tyle dużo, że oferty banków mogą się zmienić jeszcze kilka razy, więc nie ma co planować na wyrost ;) Teraz się szybko konta otwiera i szybko zamyka. Sam mam kilka, a dwa w tym miesiącu zamknąłem.
Ale jak się na te Millenium nie zdecydujesz, to BPH też na serio
Możesz sobie też założyć konto w Orange Finanse - submarka mBanku. Tam masz darmową kartę. Jeżeli chcesz też mieć darmowe bankomaty wystarczy 5 płatności kartą - bez względu na kwotę.