Wpis z mikrobloga

Od roku graj tylko na #ps4
Nachodzi Cię ochota poczuć się jak #pcmasterrace
Odpal kompa i przypomnij sobie o DayZ - grałeś trzy lata temu
Pobierz Armę
Pobierz dodatki
Pobierz specjalny launcher
Odpal. Nie działa. Trzeba grę raz odpalić.
Odpalasz Armę. Nadal nie działa. Trzeba odpalić z dodatkami
Odpalasz dodatki. Nie działa. Trzeba ściągnąć dodatek DayZ.
Ściągasz. Nie działa. Nie znajduje niektórych plików z gry. Wskazujesz ręcznie.Trzy różne foldery.
Minęły 2h ale jest ok. Chcesz się dołączyć do serwera. Brak serwerów zwykłego DayZ.
Pobierasz inne mody.
Mija trzecia godzina.
Dołączasz się. Serwer pusty
Dołączasz się ponownie. Serwer prywatny
Raz jeszcze. Niezgodna wersja gry
Jeszcze raz. Nie ten dodatek. Jeszcze tylko 20 minut i się pobierze.
Jest! Jesteś w grze. Po 20 minutach się orientujesz, że każdy przedmiot jest "locked", drzwi do domów "locked" O uj tu chodzi?
Brak serwerów spełniających podstawowe wymagania - czysta rozgrywka.
Po czterech godzinach miej dość. Odpal battefield na ps4 i graj.
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kozak_Lkr: Wiem, mam też ale średnio mi podchodzi. Jest taka zbyt cukierkowa, coś nie tak z poruszaniem się postaci (mimo, że blur effect wyłaczony). Takie bardziej subiektywne odczucie ale wolę DayZ mod
  • Odpowiedz
@bartekh86: akurat z dayz od zawsze byl problem. Gra juz dawno umarla. Wszystko przez te problemy z odpaleniem gry i znalezieniem normalnego serwera do grania. Teraz chyba jest h1z1
  • Odpowiedz
@Neling: A mógłbyś tak w skrócie streścić o co chodzi w Epoch? Właśnie w ten grałem, natknąłem się na jakieś bazy - zablokowane wejście. Ale nie tylko tam, w domach też drzwi były locked.
A overwatch?

Kurcze, nie zdawałem sobie sprawy, że ta gra umarła. Robiła furorę.
H1Z1 jeszcze w powijakach widzę, może Rust spróbuję.
  • Odpowiedz
@bartekh86: Odpalasz grę, która ma swoje humory (Arma i pochodne) i może się nie włączyć bo nie, a tym bardziej ryzyko się zwiększa po zainstalowaniu modów i twierdzisz, że PCty c-----e? Pozdrawiam serdecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@emcter: Oj, jak Wy się nakręcacie. Nigdzie nie stwierdziłem, że są c-----e. Jestem graczem, nie konsolowcem, kompa mam mocniejszego nawet od konsolki, ale wykorzystuję go do pracy. Jestem już chyba za stary, żeby się użerać godziny z humorami gier pctowych typu greenlight etc.
  • Odpowiedz
@bartekh86: Epoch wprowadza mozliwosc sprzedawania/kupowania przedmiotow u traderow, karma ma znaczenie( czy jestes hero czy bandit lub surivor), wprowadza mozliwosc budowania wlasnej bazy, dlatego widziales drzwi jako "locked" tak samo pojazdy tez sa "locked" a otworzyc je mozesz tylko i wylacznie za pomoca kluczyka. Overpoch to to samo, tylko jest duzo wiecej broni( mowiac duzo mam na mysli jakies 200 dodatkowych broni) oraz wiele innych rzeczy o ktorych pewnie teraz
  • Odpowiedz