Aktywne Wpisy

saji +232
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
starboy9 +128
polactwo to stan umysłu, siedzę sobie na lotnisku do odlotu godzina, a Polacy już się w kolejkę ustawili przy bramce xD obok pełno wolnych miejsc siedzących żeby czasem bez nich nie odlecieli xD

Nachodzi Cię ochota poczuć się jak #pcmasterrace
Odpal kompa i przypomnij sobie o DayZ - grałeś trzy lata temu
Pobierz Armę
Pobierz dodatki
Pobierz specjalny launcher
Odpal. Nie działa. Trzeba grę raz odpalić.
Odpalasz Armę. Nadal nie działa. Trzeba odpalić z dodatkami
Odpalasz dodatki. Nie działa. Trzeba ściągnąć dodatek DayZ.
Ściągasz. Nie działa. Nie znajduje niektórych plików z gry. Wskazujesz ręcznie.Trzy różne foldery.
Minęły 2h ale jest ok. Chcesz się dołączyć do serwera. Brak serwerów zwykłego DayZ.
Pobierasz inne mody.
Mija trzecia godzina.
Dołączasz się. Serwer pusty
Dołączasz się ponownie. Serwer prywatny
Raz jeszcze. Niezgodna wersja gry
Jeszcze raz. Nie ten dodatek. Jeszcze tylko 20 minut i się pobierze.
Jest! Jesteś w grze. Po 20 minutach się orientujesz, że każdy przedmiot jest "locked", drzwi do domów "locked" O uj tu chodzi?
Brak serwerów spełniających podstawowe wymagania - czysta rozgrywka.
Po czterech godzinach miej dość. Odpal battefield na ps4 i graj.
1 Bądź konsolarzem
2 Odpal grę na pc która dawno umarła i nie ma żadnego oficjalnego wsparcia bo jest fanowskim modem.
3 Narzekaj hurr durr konsole lepsze
Komentarz usunięty przez autora
A overwatch?
Kurcze, nie zdawałem sobie sprawy, że ta gra umarła. Robiła furorę.
H1Z1 jeszcze w powijakach widzę, może Rust spróbuję.