Wpis z mikrobloga

Audi A6 C5 1.9TDI AFN 110KM, automat, poza standardem (elektryczne podgrzewane fotele, dwustrefowa klima itd.) to w środku nagłośnienie BOSE i seryjnie obniżone i utwardzone zawieszenie - fajniej wygląda a drogi się klei przefantastycznie. Mam go już chyba jakoś ponad rok, kupiony dosyć okazyjnie od taty, bo zmieniał na coś lepszego.
#pierwsze4kola
FastManPL - Audi A6 C5 1.9TDI AFN 110KM, automat, poza standardem (elektryczne podgrz...

źródło: comment_ztkWV61WaoOA5NDitpAbxdUIIWgEt324.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GOTOVE: Na pierwsze auto chciałem manual, ale trafił mi się ten samochód, a i tak wiem, że max po roku przesiadłbym się na automat bo to jest jednak wygoda, do manuala już nigdy nie wrócę, chyba, że w jakimś drugim aucie do zabawy, no i w motocyklu mogę sobie powachlować biegami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@GOTOVE: To znaczy może to nie tyle co męka, bo można jeździć manualem i wiadomo, że po jakimś czasie i tak się wszystko odruchowo robi, ale wystarczy pojeździć trochę automatem, wsiąść w manual i się stwierdza jak można jeździć czymś tak zacofanym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@FastManPL: ja pojezdzilem BMW w automacie i stwierdziłem ze automatu wiecej nie dotknę. Jak mozna jeździć bez sprzęgła lub chociaz możliwości szybkiego zredukowania biegu ręcznie.
  • Odpowiedz
  • 0
@cup12552: kiedy potrzebuje mocy to ciskam pedał do oporu, automat robi kickdowna i od razu mam moc (no doobra, to coś co oferuje 1.9tdi). Jeździłem wieloma automatami i tylko w oplu corsie b i w citroenie c5 nie było dobrej reakcji, w innych samochodem robię wszystko tak jak chcę.
  • Odpowiedz
@FastManPL: ja mam 115 w pasku, ktory troche mniejszy i lzejszy od a6 i szkoda ze nie ma ze ~150 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
widze ze kolega zapedy tak jak ja, ja tez mam chrapke na a8 albo na pejtona z jakims 3.0 albo 4.2 TDI
  • Odpowiedz
  • 0
@psxx: mam okazję śmigać w211 3.2cdi z chipem 240km i tym można swobodnie jeździć, a przy tym pali znikome ilości paliwa przy podobnej jeździe więc już nawet nie patrzę na małe silniki.
  • Odpowiedz