@Janusz_Radek: Z tego co przeglądałem nie ma biednie. Choć koniec końców i tak AVRów nie tknąłem. Fajnie jest też zachaczyć o jakąś mało upierdliwą uczelnianą pozycję odnośnie uC albo uC i procków. Pisz na PW może coś znajdę w zbiorach.
@Janusz_Radek: ah, jesli tak to ze swojej strony mogę polecić. A na ARM to już raczej będziesz programować na Linux, ale do tego też jest sporo książek.
@black_janusz @pawcuq @srgs dzieki, mam nadzieje, że okaże sie duzo lepsza niz pozycja "MIKROKONTROLERY AVR PROGRAMOWANIE W JĘZYKU C-PRZYKŁADY ZASTOSOWAŃ." Witkowskiego. Od tej zagotował mi sie mózg zwłaszcza, że nie znam assemblera. Na elektrodzie jakis janusz twierdził, że jak tego nie umiesz zrozumiec to odpuść sobie programowanie W OGÓLE.
Da się dostać do korpo nie mając wyższego wykształcenia a tylko średnie? pracowałem trochę fizycznie ale nie mam "ręki" do tego, dlatego chciałem spróbować czegoś innego. Czego się uczyć? #praca #polska #korposwiat
Czy Książka "Mikrokontrolery AVR Język C Podstawy Programowania" to dobra pozycja do nauki dla kogoś kto w C jest na poziomie baaaardzo początkującym?
Jakoś wam bardziej ufam niz krzykaczom z elektroda.pl.
@umiarkowany_ekstremisa masz odblokowane PW?
Komentarz usunięty przez autora