Wpis z mikrobloga

@Naciass: Co wy macie z tym farbowaniem? To jak dla facetów gadżety? Mieszkałem jakiś czas z 2 #rozowepaski i kolorowanie włosów to prawie główny temat (wyżej tylko jedzenie/dieta). A tak osobiście, to uważam niebieskie/zielone włosy za okropne. To fajnie wygląda na obrazku. Mam wrażenie, że to noszą takie smutne laski, z ciężkim dzieciństwem.
  • Odpowiedz
@Fafnucek: Farbuję bo muszę. A że potrzeba mi chyba czegoś szalonego i zrobienia czegoś dla siebie, to pomyślałam o dziwnym kolorze :) U mnie pierwszy temat to dziecko, drugi studia, trzeba ogarniać dom itd. Ja gdzieś na szarym końcu, więc chociaż tak chcę zaszaleć. I tak, miałam smutne i ciężkie dzieciństwo, więc chyba dobrze dedukujesz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Naciass: Farbuj jak lubisz taki kolor, nietypowe włosy są fajne. Tylko potem nie wrzucaj fotek na mikro, bo cię stulejki zajadą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zwanek: Wiem, że byłby festiwal wyzywania od dziwadeł, psychicznych i niedojrzałych itd :) Jeśli wrzucę to bez pokazywania twarzy. Dla tych, co chcą zobaczyć jaki niebieski można osiągnąć na takich konkretncyh włosach, czyli zrobię before/after.
  • Odpowiedz
@Naciass: NIE
Niebieski to #!$%@? kolor. Nie chodzi ze kolor jest #!$%@? sam w sobie, ale stal sie juz pewnym kulturowym elementem. Na niebiesko farbujo skejty, emo i punki- oczywiscie dziewczyny. Oznacza tyle co "jestem inna, oryginalna, niebieski jest niepowtarzalny i nie naturalny, zajebisty, luz, i wogle #!$%@? bo jestem inna, oryginalna". Moze intencje masz inne, moze i nie patrzysz na zdanie innych i stereotypy, ale dla samej siebie, dla
  • Odpowiedz
@STA1KERpl: No ale ja nie lubię np fioletowego i różowego. W niebieskim mi po prostu dobrze, w ubraniach niebieskich, oczy mam mocno niebieskie. Wypłukiwałby sie na zielono i też by było ładnie :)
  • Odpowiedz
@Naciass: chcesz sie klocic czy dac sie odwiezc od ponyslu?
Niebieski jest zly. Jak koniecznie chcesz dziwny kolor, to moze platynowy, bialy, pol rozowy pol czarny, moze boki niebieskie a seodek seledynowy.
  • Odpowiedz
@STA1KERpl: ja sama ze sobą walczę, ale już koleżanka tu mi podsunęła pomysł jak to zrobić :) chcę kolego mieć tzw ombre- tzn końcówki granatowe, wyżej włosy błękitne a przy skórze moje :)
  • Odpowiedz
@Naciass: szalej, jak coś to odrosną. Ja aktualnie mam między innymi niebieskie :>. Kolory robię od jakichś 6 lat i nawet nie myślę o powrocie do "normalnych" włosów. Niemniej jak już chcesz robić całą głowę, to polecam zrobić to pod okiem fryzjera i za pomocą dobrej farby (np. Elumen z Goldwella), bo kobiety z kolorowymi "plackami" to jakaś epidemia ostatnio.
  • Odpowiedz