Wpis z mikrobloga

Mirki pomóżcie-Jeb utknął na orbicie. Problem pojawił się podczas odpalania kolejnego stopnia rakiety-decoupler zadziałał w połowie, odrzucając zbędną część rakiety, ale sam został na miejscu i blokuje silnik. Wprawdzie silnik działa, zużywa paliwo itp., ale nie wytwarza żadnego ciągu, bo zasłania go decoupler. Może to być spowodowane tym, że silnik ma mniejszą średnicę niż decoupler i reszta rakiety. Nie mogę wyjść z rakiety i popchać jej plecakiem eva, bo jeszcze go nie odblokowałem. Z misją ratunkową też będzie ciężko-zostało mi prądu na pół godziny, a dwie godziny braku prądu zabiją #!$%@? (TAC life support mod :/). Co gorsza, nie odblokowałem jeszcze rcs, co jeszcze bardziej utrudnia misję ratunkową. Macie jakieś pomysły jak z tego wyjść?
#ksp #kerbalspaceprogram
Pobierz SDammtsg - Mirki pomóżcie-Jeb utknął na orbicie. Problem pojawił się podczas odpalani...
źródło: comment_f4UFolTQaF6eoA9Jp52YrAowLluYj9hr.jpg
  • 17
@Gdziezlapamichamiejeden: @Migfirefox: Po pierwsze, by rozwiać wątpliwosci włączyłem w ustawieniach lepsze tektury, żeby dokładniej zobaczyć strzałkę na decouplerze. Wskazuje górę, więc jednak jest przymocowany dobrze. Po drugie, czemu w takim razie zadziałał źle, odłączając nie tą stronę co trzeba? Po trzecie, kręcę ile się da, ale nic w nic nie puka. Po czwarte, czy sądzicie, że da się odstrzelić ten decoupler spalając go silnikiem 48-7s? Nie chcę tracić paliwa i
Pobierz SDammtsg - @Gdziezlapamichamiejeden: @Migfirefox: Po pierwsze, by rozwiać wątpliwosci...
źródło: comment_zX5oAvCHdhhdfayMR3lPBBS120ZWe4Y1.jpg