Wpis z mikrobloga

@platkiowsiane: będzie kontynuowane The Missing ale to dopiero na przelomie nowego roku, nie wiem jak z Gonirrą bo 2. sezon zapowiedziany, ale daty premiery nie ma. ogolnie to trzeba czekac do lata chyba, 4 czerwca wraca Hannibal.
@platkiowsiane: Ja nie mam jakoś wybitnie ustawionej poprzeczki i też Arrow nie potrafię oglądać ;) Wystarczy nie oglądać tylko tych popularnych seriali z usa i zaraz znajdzie się pełno ciekawych pozycji
@darjahn: mozesz cos polecic to obczaje, ale ogladalem tez duzo hipsterskich seriali typu i kilka z nich wstrzymali ze wzgledu na zbyt mala ilosc widzow ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z takich bardziej hipsterskich to chociazby Orphan Black ostatnio
@darjahn: Tak, musza byc angielskojezyczne. Ogladalem tez norweskie, ale nie lubie nie rozumiec co mowia bohaterowie (norweskiego znam w miare) wiec inne jezyki odpadaja.

PS Ufam ocenom z imdb wiec jak serial ma ponizej 8/10 to przewaznie nie jest warty uwagi
@platkiowsiane: IMDB teżczasami ma odchyły (np Interview). No ale ok na moją odpowiedzialność Galavant :P
A tak zgodnie z wytycznymi: Filary ziemi, Awatar: Legenda Aanga, Rising hope, The Lost Room, Fawlty Towers, Red dwarf, Battlestar Galactica, Futurama
Prawie zgodnie z wytycznymi: Wilfred, Eureka

Jeśli jednak byś się zdecydował odejść od anglojęzycznych i lubisz fantasy to Tae Wang Sa Shin Gi (to dopiero hipsterski serial- 8,6/76 głosów), lub japoński Death Note (9,0/72k).
@darjahn: z interview sa odchyly dlatego, ze jak dostal bolu dupy wodz korei to 4chan zaczal oceniac ten film na 10, potem to samo zaczeli robic na reddicie i tak sie to skonczylo

Obczaje te seriale i cos moze wybiore, dzieki