Aktywne Wpisy

Jank3s +386
#pcmasterrace #nvidia #amd
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
30k-30k +1
Szukam nazwy dla firmy mojej dziewczyny ktora bedzie stylistka rzes. Daje 30zl. Moge dac hajs w escrow jako ze zielonka. Rozstrzygniecie za 2 dni. Najbardziej plusowany komentarz dostanie 10zl #firma #ciekawostki #konkurs

@shdw @jezyk123 (i ktoś jeszcze był, sorry, nie pamiętam) poobijane uda przy podrzucie to normalka czy kaleczę bardziej niż powinienem?
Zarzut jest spoko jak do momentu odbicia od ud nie myślę o tym, że mam sztangę w rękach tylko o tym żeby przywalić w przód biodrami. W innym przypadku nie mogę skoordynować.
50kg kilka razy dziś ładnie siadło. Ale jak założyłem 60kg i zrobiłem piękny reverse bicep curl, to pospacerowałem do szatni :-D
#silownia
http://www.allthingsgym.com/platform-helper-bar-path-tracking-on-your-phone/
@Budka_dla_ptakow: to znaczy jak?
@berti: Testowałem podobną aplikacje przy przysiadzie i całkiem dobrze się spisywało.
Ta faza wydawała mi się właśnie najtrudniejsza do skoordynowania. Natomiast przyznam, że jak dobrze trafiłem to sztanga sama wpadła tam gdzie chciałem.
Inna sprawa, że uważając się za w miarę silnego próbowałem te 50-60kg zarzucić jak Power Clean.
@berti: Kwestia praktyki. Poćwiczysz parę miesięcy nad techniką, a ciężar przyjdzie sam. Ja też nie jestem jakiś nadzwyczaj silny, ale gdy miałem dobre okresy treningowe to zarzucałem siłowo 85kg z dobrą techniką a waga była kogucia, 65 kg. Najważniejsze to skupić się na technice w Twoim