@pekas: Beksiński to jeden z lepiej rozpoznawalnych malarzy na świecie, byłbym szczerze zdziwiony gdyby ktoś kto to spłodził, nie znał źródła. Bardziej mnie interesuje, że mu ręka nie zadrżała, przy wklejaniu tej uroczej reklamy na dole.
@Fafnucek: Takie "urocze reklamy" są dodawane często niezależnie od głównego projektu. W innej lokalizacji masz inny "kwiatek". Osobiście uważam że "wyciśnięte grona" by się dobrze prezentowały w stylu Beksińskiego (ale logo rzecz święta).
@Fafnucek: Gdybym go chociaż trochę umniejszał to nie dodawałbym jakichkolwiek informacji i nie bawił się w dodawanie obrazów na portal ze śmiesznymi obrazkami. Troszeczkę poleciałeś w ostatnim komentarzu.
Chłopaki prośba, jak nie jesteście już nastolatkami, to nie noście dżinsowych krótkich spodenek... :( Ja wiem, reeee gorąco. Ale to nawet chłodne nie jest, bo za grube i nieprzewiewne absolutnie. Źle to wygląda, mówię Wam, zwłaszcza jak chłop 30 lat założy...
Ciekawe czy go znają czy po prostu spodobał się obrazek i ot tak powstał plakat.
btw. jeden z moich ulubionych obrazów Z.B.