@fiszu86: @VViron: no w swoich też odczuwam pewien dyskomfort, no ale jak już się zacznie grać to zapomina się o nim po zdjęciu czuć ulgę to fakt, chociaż kilka innych próbowałem dostałem na prezent kiedyś jakieś shit scullcandy za 100zł jedyne co w nich było dobre to to, że szybko się rozwaliły i mogłem kupić nowe ( ͡°͜ʖ͡°) poza tym jakieś sony u kumpla,
@VViron: heh kwestia przyzwyczajenia, ja już się przyzwyczaiłem do moich gra się dobrze, im dłużej się gra to tym dłużej się osł#!$%@? i wyłapuje się więcej dźwięków, poza tym i tam zintegrowaną kartę w lapku, więc lipa jest :<
@VViron: wymowny komentarz xD niestety inwestowałem ostatnio w inne dobra ( ͡°͜ʖ͡°) dźwięk silnika V2 jest o niebo lepszy niż jakiś tam słuchawek i kart :D
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link