Aktywne Wpisy
Fialo +1283
bzyku95 +529
Wieczna beka z freethinkerów (najczęściej popierających konfederacje), którzy myślą że PO = PiS, a ludzie głosujący na PO uwielbiają Tuska i mają jego ołtarze tak samo jak pisowcy Jarka.
Otóż ludzie głosujący na PO rozumieją, że nie byli/są to ludzie krystaliczni, ale nie ma to znaczenia bo to jedyna opcja (tych rozmiarów), która gwarantuje nam rozwój, stabilność i pójście w nowoczesną stronę, zamiast machania szabelką i zażynanie państwa oraz dziadostwo i tupolewizm
Otóż ludzie głosujący na PO rozumieją, że nie byli/są to ludzie krystaliczni, ale nie ma to znaczenia bo to jedyna opcja (tych rozmiarów), która gwarantuje nam rozwój, stabilność i pójście w nowoczesną stronę, zamiast machania szabelką i zażynanie państwa oraz dziadostwo i tupolewizm
#lgg2mini #android
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
ja moja wczesniej przycinalem, wiec musialem zaplacic 25 zl.
ale jest małe ale :D
Ja nie mogłem zaznaczyć tej usługi, po prostu nie widniała na stronie (brat ma identyczny telefon a mógł włączyć sobie). Wystarczy skontaktować się z konsultantem orange i powiedzieć sytuację, konsultant włącza usługę LTE dla Twojego numeru telefonu, trwa to minutę. Po 20 min restart telefonu i hula ( ͡° ͜ʖ ͡°