Wpis z mikrobloga

• 1
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Polecam gorąco. Świetna specyfikacja i naprawdę dobre wykonanie. O cenie to juz nie wspomnę, bo śmieszna jak za taki sprzęt. Jak nabędziesz, to wołaj. I koniecznie wyłącz po aktualizacji do Kit Kata Battery Guru:)
  • Odpowiedz
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Lumię 930 polecam tylko troszkę więcej trzeba dać. Można dostać w komisie nową za 1300zł z gwarancją producenta. A z takich zwykłych sklepów żeby wziąć to Lumię 830. Kupisz za 1350zł i jest promocja od nokii że do końca miesiąca jak kupisz nokię to dostajesz zwrot kasy. Za 830 masz 200zł zwrotu przelewem na konto. O telefonie z Androidem się nie wypowiem :P
  • Odpowiedz
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Nie wiem jaką sieć masz obecnie i czy masz do jakiejś uprzedzenia. Ale w Orange co jakiś czas dają promocję 30% zniżki na abonament. Więc taki abonament za 90zł masz za 60zł z groszami. Ja za około miesiąc bądź dwa będę miał takie dwie na pewno. Może więcej. Mogę zrobić takie małe #rozdajo
  • Odpowiedz
@adr19: mam t mobile i mam abo za 60 zł konczy mi sie jakos w sierpniu chyb ale juz moge przedłuzyc. Tyle ze to smiech na sali z tego co widziałem proponuja mi taki sam abonament zmniejszaja internet do 500 mega i daja #!$%@? telefon, chciałem LG albo HTC ktore oferuja to musze dopłacic ponad 200 złotych w tym abonamencie ktory mam albo wziąc abonament za 70 złotych i za
  • Odpowiedz
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: ja patrząc na oferty to w abonamencie w okolicach 90zł najtańsze telefony są w Orange. Tam w tej cenie masz tzw no limit i 2gb neta a za dodatkową dyche kolejne 3GB. Więc ze zniżką za 70zł masz no limit i 5GB neta i telefony w dobrej cenie. Nie reklamuję Orange. Sam dla siebie szukałem i tam mi wychodziło najkorzystniej dla moich potrzeb. Bierzesz u nich Z1 Compact za
  • Odpowiedz
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Mają simlocka ale jak przenosisz numer to masz zdjęcie go za free. Dzwonisz do BOK i Ci przyślą kod na email bądź smsem. Ja przeszedłem się do komisu i bez problemu wzięli ten telefon. Nawet z simlockiem kasa ta sama bo mogą sobie sami zdjąć. Simlocka nie ma na niektórych telefonach z Windowsem. Ale nie wiem których.
  • Odpowiedz