Aktywne Wpisy
kamil-tika +42
Zazwyczaj co sobote lece w miasto z ziomkami na jakies piwko itd. przez co sporo przesiaduje w roznych knajpach i mam jedno przemyslenie z tym zwiazane. Praktycznie co tydzien w kazdym lokalu obserwuje, ze jest minimum jedna lub dwie pary w skladzie murzyn + polka. To sie dzieje tydzien w tydzien jak ruszam w miasto i ide gdzies do knajpy a nie, ze raz na jakis czas cos takiego sie zdarza. Nigdy
plusem-wyklety +16
Wczoraj chciałem zamarynować mięso. Po otwarciu smród. Obślizgłe. Przebarwienia, których zdjęcie nie oddaje. Innymi słowy. #biedronka sprzedaje popsute mięso z ważnym terminem do spożycia. Druga paczka to samo. I to nie pierwszy raz kiedy mięso w biedrze kupiłem popsute mimo nie przekroczenia terminu do spożycia. I nie piszę tego pod kątem kalafiorów i urywania liści. W tym dyskoncie to norma. Przebarwienia na surowych mięsach. Napuchnięte już paczki gazami (zalecam zwracać na to
Miałem tylko 9 lat
Uwielbiałem Grzebytę, miałem wszelakie gadżety i wszystkie filmy z youtuba na dvd
Modliłem się do Grzebyty każdej nocy przed snem, dziękując za to że żyję
"Grzebyta jest wolnością", "Grzebyta jest libertarianizmem" mówiłem
Tata to usłyszał i nazwał mnie pedałem
Wiedziałem że jest zazdrosny o moje oddanie Grzebycie
Nazwałem go #!$%@?ą
Dał mi w pysk i posłał mnie do łóżka
Płakałem, bolała mnie twarz po uderzeniu
Leżałem w łóżku i było mi zimno
Poczułem wszechogarniające mnie ciepło
Coś mnie dotknęło
Był to Grzebyta
Byłem tak szczęśliwy w tym momencie
Szepnął mi do ucha "To moje koryto"
Złapał mnie swoimi mocarnymi ogrzymi łapskami i powalił na ziemię tak, że stałem teraz na czworaka
Jestem gotowy
Rozpostarłem moje pośladki dla Grzebyty
Spenetrował moją grotę nestle
Bolało tak bardzo, ale robiłem to dla Grzebyty
Czuję jak rozrywa mi dupsko a oczy zachodzą łzami
Stawiam się naprzeciw jego sile
Chcę zaspokajać Grzebytę
Ryknął tym swoim mocarnym głosem na cały dom, zapełniając całe moje jelito grube swoją miłością
Tata wchodzi do pokoju
Grzebyta patrzy mu prosto w oczy i rzekł "Bronek krul"
Grzebyta wyszedł przez okno, zostawiając za sobą woń knagi
Grzebyta jest wolnością, Grzebyta jest libertarianizmem
#akap #anarchokapitalizm #grzebyta #knp #korwin #platformaobywatelska #polityka #libertarianizm