Aktywne Wpisy
Jak mnie #!$%@?ą ci karciarze i zagarkowicze. Hehehe jestem taki nowoczesny i zapłacę zegarkiem za ziemniaczki. Ojej coś płatność nie chce przejść. Ojej spróbuję drugą kartą. #!$%@? przyłóż najlepiej xDDD
Żeby 5 zł nie mieć w portfelu to już trzeba być ociężałym umysłowo.
#pieniadze #bekazpodludzi
Żeby 5 zł nie mieć w portfelu to już trzeba być ociężałym umysłowo.
#pieniadze #bekazpodludzi
Mam pytanie do lewarów i neuropków (zarówno tych opłacanych jak i tych fanatyków zindoktrynowanych ideologicznie). Jak się z tym czujecie że przez rok tyle energii włożyliście w szczucie, manipulacje, kłamstwa, zwoływania do wykopywania/zakopywana, a Konfederacji nie dość że nie spadło to wzrosło? I czy planujecie nadal robić to samo wiedząc że nie daje to żadnego kompletnie efektu?
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja
Tak bardzo kuce z KORWINy pluły się, że KaNaPa wykorzystuje jego wizerunek, a tu okazuje się, że on zamiast wystartować jako BEZPARTYJNY bo jego KORWINa jeszcze nie jest zarejestrowana, to wybrał sobie KNP, które kuce tak otwarcie hejtują cały czas.
Czy teraz napiszecie, że JKM nadużywa wizerunku KaNaPy by promować się na partii? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#korwin #krul #knp #jkm #polityka
Niekoniecznie musi podać. Poczytaj sobie przepisy. Mógł wpisać, że jest bezpartyjny, a jednak tego nie uczynił.
Bo mi się wydaje, że musi podać - przynajmniej w zgłoszeniu kandydata oraz zgodzie na kandydowanie. Członek honorowy jest typem członkostwa zapisanym w statucie KNP. Kandydat Korwin-Mikke wpisać mógłby w swojej deklaracji brak przynależności partyjnej jeżeli nie należałby do żadnej partii i nie byłby członkiem honorowym KNP. (zresztą cytując dokument zgłoszeniowy: "jeśli kandydat