Od jakiegoś czasu planuje zmianę pracy ze względu na kilka czynników. Byłam jakiś czas temu na rozmowie o prace w cukierni, która dopiero otwiera się w Warszawie a że dziś upłynął czas na ich odpowiedź to zaczęłam wysyłać dalej CV pogodzona z porażką. Wchodze chwilę tamu na maila a tu
Witaj Anno,dziękujemy za udział w naszym procesie rekrutacyjnym. Chcielibyśmy poinformować, że bardzo chętniezaprosimy Panią do kolejnego etapu rekrutacji.W ciągu najbliższych dni skontaktujemy się w celu uzgodnienia dalszych szczegółów
To teraz Mireczki trzymajcie mocno kciuki bo jade do Krakowa na dzień próbny a bardzo mi zależy ! (。◕‿‿◕。)
@valdo: @czapu: dwuetapowa bo najpierw rozmowa a potem sprawdzenie umiejętności na polu bitwy (w tym przypadku w cukierni, którą już mają otwartą w innym mieście) :)
@CurlyHairGirl: wpadaj, ale nie łudź się jak się okażę, że przejdziesz owy etap.. i będziesz musiała przejść do 3 etap. Nikt Ci nie powie, że to ostatnia faza tej rekrutacji.... tym razem Wrocław, bo tam jest główna siedziba..
@richmotherfucker: Nie strasz mnie :( Tu już na szczęście firma sprawdzona i wystalkowana przeze mnie dość dobrze no i oni pokrywają wszystkie koszty razem z ewentualnym noclegiem :)
@valdo: niby tak i dla mnie by to bylo lepsze ale.. zapraszać i finansować wszystkim kandydatom podróż do Krakowa ?
@CurlyHairGirl: aaa to firma finansuje ten wypad? Jak tak to zmienia postać rzeczy :) Tak czy siak wołaj jak będziesz znała (ofc pozytywny) wynik rekrutacji
@CurlyHairGirl: przecież Ci napisałem, że to nie są prognozy żadne moje, nie pisałem też nic o żadnym straszeniu.. Przestrzegam, przestrzegać, ostrzegać, opowiadać, mówić, ale prognozować ? #logikarozowychpaskow
@neib1: do Krakowa tylko na dzień próbny bo tam mają swoje cukiernie 3, tu dopiero otwierają i nie mają ich jeszcze wyposażonych. A jeżeli mnie przyjmą to jadę jeszcze na kolejny tydzień szkolenia tam żebym poznała ich wypieki :) Fajnie by było zacząć od początku w jakiejś cukierni, lepiej niż wejść już w jakieś grono osób. @richmotherfucker: Kurde, późno już chyba :D Źle przeczytałam :)
Byłam jakiś czas temu na rozmowie o prace w cukierni, która dopiero otwiera się w Warszawie a że dziś upłynął czas na ich odpowiedź to zaczęłam wysyłać dalej CV pogodzona z porażką.
Wchodze chwilę tamu na maila a tu
To teraz Mireczki trzymajcie mocno kciuki bo jade do Krakowa na dzień próbny a bardzo mi zależy ! (。◕‿‿◕。)
Mój tag #pieczzcurly
@#!$%@?: @mamnatopapiery: dziękuje ʕ•ᴥ•ʔ
@valdo: niby tak i dla mnie by to bylo lepsze ale.. zapraszać i finansować wszystkim kandydatom podróż do Krakowa ?
@jablo: Dziękuje
Tak czy siak wołaj jak będziesz znała (ofc pozytywny) wynik rekrutacji
i zbieraj rachunki... bywa różnie, a zwłaszcza in Pogarda. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@richmotherfucker: Kurde, późno już chyba :D Źle przeczytałam :)
@richmotherfucker: Cukiernikiem już jestem, skończyłam szkołę. Teraz kwestia tego czy dostanę pracę na której mi zależy :)