Aktywne Wpisy
Bananek2 +33
Skąd się bierze w niektórych rowerzystach bezprawne przekonanie, że ścieżka rowerowa to jest jakaś eksterytorialna święta strefa dla rowerów i odwalają chore akcje z pukaniem w samochody, czy z krzyczeniem na kierowców, którzy ZGODNIE Z PRZEPISAMI prawidłowo stoją na podrzędnej czekając na możliwość włączenia się do ruchu? xD
Już któryś raz się z tym spotykam i dokładnie sprawdzałem, że zgodnie z ruchem drogowym racja jest po stronie czekającego na włączenie się do
Już któryś raz się z tym spotykam i dokładnie sprawdzałem, że zgodnie z ruchem drogowym racja jest po stronie czekającego na włączenie się do
soroz30 +3
1. Wchodzicie na stronkę https://www.freegamehosting.eu/
2. Wybieracie CS:GO(druga ikonka od prawej)
3. Uzupełniacie według własnego uznania, pamiętajcie żeby dać normalne hasło do rcon(admina), żeby je zapamiętać. Config dałem esl4on45on5.cfg.
4. Dostajecie connecta, wchodzicie na serwer.
5. Logujecie się do admina komendą rconpassword hasłoadmina.
6. Wpisujecie te komendy po kolei:
7. Gracie.
Wczoraj nie mogłem dostać odpowiedzi od nikogo jak to zrobić aż sam doszedłem do tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#csgo
Komentarz usunięty przez autora
@PiersiowkaPelnaZiol: haczyk jest taki ze graliśmy na nim mecz z wykopturniej i ten niby tick 128 działał mniej więcej jak tick 16,ale to było jakiś czas temu, może ogarneli.