Aktywne Wpisy
MatthewDuchovny +12
Próbowałem:
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
Gojo2323 +296
Bardzo dużo ludzi postuje pod tagami związanymi ze światem według Kiepskich. A ja chciałabym sprawdzić ilu fanów na wykopie serial #rodzinazastepcza czy jest pamiętany i czy nadal go oglądacie. To był taki ciepły i rodzinny gatunek serialu
Najlepsze postaci to pan Jacek, dziadek, Kuba i policjant
#gimbynieznajo
Najlepsze postaci to pan Jacek, dziadek, Kuba i policjant
#gimbynieznajo
Mes que un club, miraski, niech moc będzie z Wami
#barca #mecz #granderbi #poligon #mon #wojsko
@NapoleonV: LOL
http://fat.gfycat.com/DentalTenderAmericancreamdraft.webm
Nurkowie i gównokibice odbierają sporo jakości takim meczom.
A jeśli chodzi o nurkowanie to najbardziej dziwi mnie hipokryzja szczególnie kibiców Realu którzy widzą tylko wymuszanie graczy Barcelony a jak nurkuje Ronaldo to cicho sza. I nie mów mi że tak nie jest bo wczoraj można to było zobaczyć idealnie.
Zresztą, wydaje mi się że dyskusja na ten temat nie ma
@Navrazz: No sorry, ale ostatnio to raczej Bayern miał taki status niezniszczalnej i niepokonanej i jakoś nie było nigdzie takiego hejtu na piłkarzy z Monachium jaki jest był i będzie na tych z Katalonii (do czasu jak będzie tam grał Neymar, Alba itp.).
Dodam jeszcze jedno zdanie żebyś wszystko zrozumiał. Sam brzydzę się nurkowaniem i symulowaniem.