Aktywne Wpisy
Szumrzeczny +3
Jaki był wasz pierwszy wypity alkohol w życiu? Ja pierwszy raz piłem klasycznego Somerka jabłkowego, do dzisiaj moje ulubione piwko
#przegryw
#przegryw
#kononowicz
właśnie zobaczyłem, że z kanału obszaru zniknęły filmy sprzed śmierci majora (╥﹏╥)
czy ktoś wie o co chodzi?
tyle okuratnej treści się zmarnowało całe te
właśnie zobaczyłem, że z kanału obszaru zniknęły filmy sprzed śmierci majora (╥﹏╥)
czy ktoś wie o co chodzi?
tyle okuratnej treści się zmarnowało całe te
Niestety przez ostatni tydzień nic nie zrobiłem bo byłem chory, trochę popracowałem jednak nad przeciwnikami, zaprogramowałem wieżyczki i zrobiłem prosty system dzięki, któremu rakiety wypuszczane przez gracza nie lecą w jeden cel tylko każda w inny, tak jak mi doradzali mirki, wrzuciłem wszystkich przeciwników do tablicy, gdy pocisk obrał sobie za cel dany obiekt to go usuwał z tablicy i dałem warunek, że rakieta ma lecieć do celu tylko wtedy gdy jest w tablicy więc cel obrany przez jedną rakietę staję się "niewidoczny" dla innych rakiet.
A teraz idę jeszcze odpoczywać w to niedzielne popołudnie (#!$%@?ć w Cities: Skylines xD, btw. gra zrobiona w Unity, polecam motzno 10/10), a od jutra się biorę ostro do roboty, pozdro :)
#odzeradogamedevelopera
A tak poza tym, to 0/10 po zainstalowaniu tej gry telefon wpadl mi to kibla
@Wextor: też jestem w szoku, ale to prawda: http://unity3d.com/showcase/gallery/games (drugi rząd, pierwsza od lewej)