Aktywne Wpisy

Graner +17

JicchakPerec +6
Przez dzieci nie mam praktycznie czasu na granie, ps5 robi bardziej za mebel jak konsolę, odpaliłem Enter the Gungeon i gdyby nie zbyt wysoki poziom trudności to grałbym dalej. Polećcie jakieś proste i łatwe gry na takie maks 30 minutowe sesje, żeby bez zagłębiania się w fabułę przyjemnie popykać i zaznać relaksu po pracy. Pozdrawiam
#gry #ps5 #ps4 #playstation
#gry #ps5 #ps4 #playstation
źródło: 5d7988b94fa62bb4bfb89e74c57ea23eea30c4dedfc3a270bb6290d9d19f13ff
Pobierz

źródło: comment_wIK6lTLucGN0dX4O7uSWnJnjdbet6SfT.jpg
PobierzStrasznie boli gdy dzieciak płynnie liczy jeden typ zadań, a wystarczy mu zamienić kolejność zdań w poleceniu i już kapa, nic nie ruszy, bo w szkole takiego nie pokazali.
Mi rok temu trafił się kwiatek. Na początku marca rodzice pewnej maturzystki ogarnęli, że ich latorośl ma na semestr niedostateczny i w nowym semestrze na siedem ocen, zero ocen
W ogóle w szkole to wciskanie przedmiotów na siłę jest
@Enzo_Molinari: dokładnie, zrobiłem kiedyś mały stalking uczniów, których uczę oraz ich kolegów i wyszło
@BlackEyedDog: Bez sensu to jest uczenie tylko w wąskiej dziedzinie, bez podstaw z innych przedmiotów. Później przychodzi taki seba, co całą fizykę przejechał na dwójach i się pyta czym się różni napięcie od natężenia prądu, jedzie na Islandię montować krany, chociaż nie ma