Wpis z mikrobloga

Mireczki i Mirableki, próbujące ograć bukmacherów każdego dnia!

Z racji tego, że sam próbuje to robić i wg. mnie bardzo ciekawie wygląda 2 liga angielska Championship, w której można złapać dobre kursy i mecze oraz tego, że obecnie przebywam na emigracji w uk pod tagiem #championshipbyrumbago po każdej kolejce jeśli będzie takie zainteresowanie będę wrzucał zdjęcia z The Sun oraz Daily Star. Co prawda brukowce, ale na pewno niektórzy z was będą mogli dowiedzieć się wiele ciekawych rzeczy o który raczej nie przeczytają na formach bukmacherskich, gdzie przeważnie są suche typy i wiemy jaki jest ból dupy po wtopach.
Jestem zdania, że mając jakąkolwiek wiedzę o danej drużynie i trochę inteligencji można wybrać 2,3 typy po dobrym kursie i zgarnąć trochę kasy.

Ten sezon jest bardzo ciekawy, wg. mnie 5 drużyny wciąż walczy o bezpośredni awans co daje im 60M funtów. Olbrzymie pieniądze.

Wg. Kolejne 6 walczy o baraże (tzn. o jedno miejsce, które obecnie zajmuje Brentford), reszta zespołów nie do przeskoczenia.

Jutro kolejna ciekawa kolejka. Pod wskazanym tagiem wrzucam wszystkie opisy gier z ostatniej kolejki.
Zapraszam do obserwowania oraz dyskusji fanów piłki nożnej i hazardu :)

#bukmacherka #sport #championshipbyrumbago
Pobierz Rumbago - Mireczki i Mirableki, próbujące ograć bukmacherów każdego dnia!

Z racji ...
źródło: comment_VMh40FHS6I5A4gi3EsXu4wLBa5uluz5r.jpg
  • 6
@w1Lku: stary to graj remisy:] liga nie jest łatwa, artykuły mają na celu przybliżyć cumplom z wykopu trochę sytuację w lidze i wybrać odpowiednie mecze. Ja sam będę w miarę czasu wrzucał swoje typy :)

powodzenia i pozdro