Aktywne Wpisy
paweucio +24
czemu kiedys to bylo? pilismy gowniane browary w plenerze, w dupsko mi zimno bylo, a i zdarzalo sie ze w zime drzewo do lasu wiezlismy co by ognisko bylo, palilismy route 66,albo inne viceroje i bylo cudownie, dzis jakies 15lat pozniej siedzisz w cieplym domu pijesz co chcesz, palisz co chcesz, jedziesz gdzie chcesz, a najchetniej bys wrocil tam na to ognisko? hashtag opowiescizdupy hashtag kiedytobylo
Beard +26
Mirki co się teraz u mnie w domu o------o to nie mam pytań.
Moja żona uczy chemii w szkole i ostatnio dzieci strasznie przeszkadzają i mówiła, że musi zacząć stawiać uwagi.
Położyliśmy się spać, ale ja nie mogłem usnąć i przeglądałem wykop, a żona to chwila i śpi.
Nagle coś zaczyna do mnie gadać, o jakimś zadaniu, a ja mówię jakie zadanie XD
Ona mi na to, którą grupę masz?
Ja mówię jaką grupę?
Moja żona uczy chemii w szkole i ostatnio dzieci strasznie przeszkadzają i mówiła, że musi zacząć stawiać uwagi.
Położyliśmy się spać, ale ja nie mogłem usnąć i przeglądałem wykop, a żona to chwila i śpi.
Nagle coś zaczyna do mnie gadać, o jakimś zadaniu, a ja mówię jakie zadanie XD
Ona mi na to, którą grupę masz?
Ja mówię jaką grupę?
Jak można być tak głupim żeby robić kolejne naziemne przejście do tego samego cholernego przystanku i korkować jedną z ważniejszych ulic miasta, teraz robotami drogowymi, a później prawdopodobnie kolejnymi światłami. SUPER POMYSŁ BULWO
Tak samo jak chyba chcą zrobić przejście górą na rondo reagana :|
Oczywiście, takie rzeczy powinno się robić dając alternatywę dla kierowców, no, ale oczywiście u nas zawsze od d--y strony się władze do reform zabierają.
I kolejnego jakieś 100 metrów dalej, tylko w drugą stronę. To jest zwykła złośliwość lub czysta i nieogarniona głupota członów decyzyjnych (żeby inaczej ich nie nazwać).
Rozumiem jakby musiał do najbliższego przejścia dymać 250 metrów w jedną i kolejne tyle w drugą. Ale to jest 50 metrów. A jak idzie w tamtą stronę to i tak by ten dystans przebył. Najczęściej i tak
@Aqwart: Przecież tam nie ma co wygaszać, bo to jedyna droga z pl. 1 Mana na pl. Społeczny.
@anonim1133: Ale tam przejścia powinny być.
A na co? A po co? Dodatkowe komplikacje na dość sporym skrzyżowaniu, ruch tam i bez tego potrafi się przykorkować.
Nie wiem, czy jest miejsce w cyklu na to, bo nie śledziłem tego. Ale dla mnie to kompletnie pozbawione sensu.
@Eau-Rouge: A dlaczego miał by nie wozić, skoro nikomu to nie wadzi? Kilka schodków tak Cię męczy? :|
Na grunwaldzie masz poinstalowane windy.
Poza tym wg google to dokładnie 130 metrów. Niepełnosprawny musi nakładać 130 metrów, żeby przejść przez ulicę w samym centrum miasta!
@bluehawaii91: Przecież kierowcy mogą objechać Kazimierza przez Kościuszki. To tylko o 2 minuty wydłuży podróż. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@anonim1133: Jesteś jak te babcie "a na co to komu?"
#niepopularnaopinia