Aktywne Wpisy
Byłem na rozmowie o pracę teraz i wszystko fajnie, praca na jedną zmianę przy rozkręcaniu pojazdów na złomowisku, dojazd całkiem blisko bo w 40 minut rowerem dojadę. Na duży plus że umowa o pracę a nie zlecenia jak wszędzie w januszeksach xd
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
mirko_anonim +54
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie rozumiem ludzi, którzy w młodym wieku 18-24 lata decydują się na dziecko. Z osób, które znam i które w tym wieku zdecydowały się na dziecko to:
- większość tych osób pochodzi z patologii
- wpadki
- mieszkają z rodzicami
Już pomijam to, że ci ludzie nie korzystają z życia. Ci ludzie pochodzą z rodzin, gdzie w większości rodzicie nigdzie ich nie zabierali, mieli po x dzieci i ledwo
Nie rozumiem ludzi, którzy w młodym wieku 18-24 lata decydują się na dziecko. Z osób, które znam i które w tym wieku zdecydowały się na dziecko to:
- większość tych osób pochodzi z patologii
- wpadki
- mieszkają z rodzicami
Już pomijam to, że ci ludzie nie korzystają z życia. Ci ludzie pochodzą z rodzin, gdzie w większości rodzicie nigdzie ich nie zabierali, mieli po x dzieci i ledwo
Koleś połknąl torebkę a komentarze : HURRR DURRR TO POLICJA ZABIŁA
NIE WIEMY JAK BYŁO
MARICHUANENE TO NIE NARKOTYK
Dodatkowo cała akcje zorganizował stonoga.
Bk z wyznawców korwina, niech ktos mi powie co oni chcą tym osiągnąć? Elektorat karyn i sebixow?
#korwin #jkm #2zdrajcy #4konserwy #polityka
Informacje zawarte na tym FanPage'u nie są oficjalnym stanowiskiem KORWiN-a"
@zouzosi: @japco: Łżecie. Zatrzymany zmarł nie przez połknięcie ale przez uduszenie czego dokonał policjant dociskając kolanem krtań zatrzymanego, czym przekroczył uprawnienia. Patologię Sebiksów zastępujesz patologią prawników i funkcjonariuszy publicznych Ubekistanu, którzy - jakie to znamienne - nigdy nie widzą problemu w przekraczaniu uprawnień nawet skutkujące śmiercią zatrzymanych za to robią hurr durr wstrzykiwał sobie zielsko.
W takim
Za to policja nie ma uprawnień do podduszania.
On zrobił coś, do czego miał prawo. Policja - coś, do czego nie miała prawa.
Mial prawo do wsadzenia sobie torby do przelyku tzn sam chcial popelnic samobojstwo. Funkcjonariusze zachowali sie chwalebnie probojac go ratowac od spotkania sie ze sw. Piotrem. A ty nazywasz ich potworami? JAK MOZESZ?!
Mial pelne prawo wsadzic sobie torbe do ust i ja polknac, mial prawo umrzec. Nie mial prawa posiadac srodkow zakazanych przez polskie prawo.
@japco: Niezwykle błyskotliwy ciąg przyczynowo-skutkowy. Logiki nauczył Cię podobny Sebix - profesor Mati?
Jakby facet jadł mięso i policjanci zastowali by wobec niego taki sam bezprawny środek przymusu bezpośrednego (dociśnięcie krtani kolanem) też pitoliłbyś, że "sam chcial popelnic samobojstwo"?
Panowie koledzy, zawartość badacie najpierw dokonując przeszukania przełyku czy też dopiero potem - już na trupie?
manipuluj, manipuluj, a teraz fakty i powiedz, w którym miejscu nie ma zgody.
Tragiczne w skutkach wydarzenia rozegrały się w poniedziałek ok. godz. 14:00 w okolicach ulicy Leśnej w Legionowie. Wtedy to policja podjęła interwencję w sprawie mężczyzn podejrzanych o posiadanie narkotyków.
Rafał zaczął uciekać.
Podczas ucieczki lub chwilę po