@kolhubi: najwyżej przesuną przecież nie ma problemu, gorzej ustawić domyślnie na 20 a tu 4:0 cheese i koniec sc2 o 17, 3 godziny zabawiania widowni standupem Carmaca o problemach żołądkowych w pociągu ( ͡°͜ʖ͡°)
@kolhubi: 13 CS:GO Raczej BO3 = ~3h, zależnie od potencjalnych przerw i dogrywek. 16 SC2, BO7, jeśli będzie PvP (w co wątpię) albo ZvZ to powinno być szybko. Jeśli trafi się TvP, TvZ albo PvZ to powinno być dłużej (szczególnie jak będzie gra mech vs gghosty / gghosty vs colo).
Pewnie się wszystko przesunie zaczynając od csa :D
@Andr3v: I na lolu była najmniejsza widownia, bo gimbusy czekały pod spodkiem od 6 i do końca mało z nich dotrwało;p @kolhubi: Nawet jak będą gghosty to to nie jest WCS, żeby gry trwały po 2h. Korki szybko kończą.
@Andr3v: W tym roku wziąłem dodatkowy wolny dzień w pracy, bo koledzy chcą obejrzeć LoL. Najgorsze jest w LoL to, że gimbaza zajmie krzesła, zostawi kurtki i gdzieś wyjdzie, przez co najlepsze miejsca do oglądania SC2 są puste i leżą na nich tylko czyjeś kurtki. Pewnie głupio to wyglądało rok temu, jak połowa miejsc najbliżej sceny była pusta… Wtedy postanowiłem, że w tym roku nie będę zwracał uwagi na kurtki,
#sc2 #iem
Komentarz usunięty przez autora
16 SC2, BO7, jeśli będzie PvP (w co wątpię) albo ZvZ to powinno być szybko. Jeśli trafi się TvP, TvZ albo PvZ to powinno być dłużej (szczególnie jak będzie gra mech vs gghosty / gghosty vs colo).
Pewnie się wszystko przesunie zaczynając od csa :D
Najgorsze jest w LoL to, że gimbaza zajmie krzesła, zostawi kurtki i gdzieś wyjdzie, przez co najlepsze miejsca do oglądania SC2 są puste i leżą na nich tylko czyjeś kurtki. Pewnie głupio to wyglądało rok temu, jak połowa miejsc najbliżej sceny była pusta…
Wtedy postanowiłem, że w tym roku nie będę zwracał uwagi na kurtki,