Mircy muszę sobie odświeżyć cpp. Ogólnie czytam sobie prate, ale to jest dosyć obszerne, a ja raczej potrzebuję czegoś w pigułce : /, bez pomijania ważnych elementów języka (głównie c++11 którego nie miałem okazji poznać ;/). Polecicie jakiś kurs/tutorial/ksiażkę, dla kogoś kto nie zaczyna od zera? Znalazłem http://cpp0x.pl/kursy/Kurs-C++/1 i na razie będę czytał chyba że ktoś odradza:D. Z góry dzięki wielkie ;p #programowanie #cpp
@sztilq: Mogę Ci dać stronkę z programowaniem obiektowym... UAM WMI :d Co tydzień facet dowala jakiś materiał. Powoli wprowadza od wskaźników, przez struktury aż po klasy i jakieś śmieszne nie pamiętam co :D Ale to nie teraz już :d
@JURCZ91: @kWeb24: Studia Informatyka, Semestr 1 Potem będzie tu też Java, chyba trochę Ruby'ego albo czegoś innego. Niestety facet jak co roku aktualizuje stronkę co tydzień (poniedziałek koło 14:00). Poziom początkujący ale zakłada że jednak coś się już wie :d
Co tydzień facet dowala jakiś materiał. Powoli wprowadza od wskaźników, przez struktury aż po klasy i jakieś śmieszne nie pamiętam co :D
Ale to nie teraz już :d
Potem będzie tu też Java, chyba trochę Ruby'ego albo czegoś innego. Niestety facet jak co roku aktualizuje stronkę co tydzień (poniedziałek koło 14:00). Poziom początkujący ale zakłada że jednak coś się już wie :d
Jeszcze się okaże że coś z nim będę miał i będzie miał do mnie jakiś żal. Tak będzie bezpieczniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)