Aktywne Wpisy
EndThis +186
switcher20 +83
Jak możesz nie chcieć mieć dzieci? Przecież każdy organizm żywy chce i się nawet nie zastanawia. Zobaczysz jeszcze ci się odmieni, jesteś młoda, masz dopiero 20 lat. Poczekaj do trzydziestki to ci się na pewno odmieni. Natury nie oszukasz, zegar biologiczny zacznie tykać. A jak ci się dalej nie odmieni to poczekaj do czterdziestki. No mówię ci odmieni ci się. Pożałujesz tej decyzji i zostaniesz sama. A jak dalej ci się nie
Tak się zastanawiałem co mnie wkurza w tej sytuacji z @jakub-biel i chyba już wiem - Kuba zachowujesz się jak typowy #atencyjnyniebieskipasek . Do tego mam poczucie jakbyś chciał wypromować własną markę na kanwie sukcesu Solgazu.
Tak szczerze to mi Ciebie żal Kuba - popełniłeś szkolne błędy (pisze o nich @Para_Dygmat tutaj . Do tego postu dodam jeszcze, że PR pełen jest anonimowych bohaterów - osób, które nigdy nie ujawnią się przed grupą nad którą pracują. Mimo to, w grupie branżowej, ich marka jest rozpoznawalna i zapewnia odpowiednie zainteresowanie. Ty miałeś szansę na dokładnie taki efekt, kiedy ktoś Cię wystalkował i podał dane na wypoku. Nawet konkurs na PR'owca roku był ok. Ale oficjalny coming out z (wybacz) przeciętnym blogiem to już strzał w stopę. Myślę, że nieco uderzyła Ci woda sodowa do głowy.
No ale do next steps:p Jeśli faktycznie chciałeś śmieszkować - mogłeś założyć anonimowe konto i byłbyś pewnie zajebisty (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). Może zabrzmi to prozaicznie, ale szczerze zachęcam do jak najszybszego usunięcia konta. Jeśli faktycznie chcesz śmieszkować - załóż inne prywatne, całkowicie anonimowe. Nie uda Ci się połączyć profilu firmowego i prywatnego na tak małym portalu. Być może za jakiś czas afera przyschnie i dalej będziesz zajmował się @SOLGAZ lub jakimś innym klientem, ale już nie powtarzając tych samych błędów...
Niemniej, życzę powodzenia bo masz to coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)