Wpis z mikrobloga

#aferabiela

Tak się zastanawiałem co mnie wkurza w tej sytuacji z @jakub-biel i chyba już wiem - Kuba zachowujesz się jak typowy #atencyjnyniebieskipasek . Do tego mam poczucie jakbyś chciał wypromować własną markę na kanwie sukcesu Solgazu.

Tak szczerze to mi Ciebie żal Kuba - popełniłeś szkolne błędy (pisze o nich @Para_Dygmat tutaj . Do tego postu dodam jeszcze, że PR pełen jest anonimowych bohaterów - osób, które nigdy nie ujawnią się przed grupą nad którą pracują. Mimo to, w grupie branżowej, ich marka jest rozpoznawalna i zapewnia odpowiednie zainteresowanie. Ty miałeś szansę na dokładnie taki efekt, kiedy ktoś Cię wystalkował i podał dane na wypoku. Nawet konkurs na PR'owca roku był ok. Ale oficjalny coming out z (wybacz) przeciętnym blogiem to już strzał w stopę. Myślę, że nieco uderzyła Ci woda sodowa do głowy.

No ale do next steps:p Jeśli faktycznie chciałeś śmieszkować - mogłeś założyć anonimowe konto i byłbyś pewnie zajebisty ( ͡ ͜ʖ ͡). Może zabrzmi to prozaicznie, ale szczerze zachęcam do jak najszybszego usunięcia konta. Jeśli faktycznie chcesz śmieszkować - załóż inne prywatne, całkowicie anonimowe. Nie uda Ci się połączyć profilu firmowego i prywatnego na tak małym portalu. Być może za jakiś czas afera przyschnie i dalej będziesz zajmował się @SOLGAZ lub jakimś innym klientem, ale już nie powtarzając tych samych błędów...

Niemniej, życzę powodzenia bo masz to coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)